VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet CEV Şampiyonlar Ligi’nde 4’te 4 yaptı

19 Ocak 2022 Çarşamba 20:13

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi’ndeki dördüncü maçında Bulgaristan ekibi VC Maritza Plovdiv’i konuk etti. Setlerini 25-22, 25-11, 25-14 önde tamamladığı maçı 3-0 kazanan Sarı Melekler D Grubu’nda 4’te 4 yaptı ve liderliğini sürdürdü.

Maçın MVP’si seçilen Arina Fedorovtseva 13 sayıyla, Melissa Vargas ise 10 sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.
 
Sarı Melekler, CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu beşinci maçında 3 Şubat Perşembe günü deplasmanda Dinamo-Ak Bars Kazan ile karşılaşacak.
 
Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan maçı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da izledi.
 
Takımımız maça; Arina Fedorovtseva, Eda Erdem Dündar, Mina Popovic, Meliha İsmailoğlu, Buse Ünal, Anna Lazareva altısıyla başladı.
 
İstediği gibi başlayamadığı ilk sette rakibini 15-15’te yakalayan Fenerbahçe Opet, karşılıklı sayıların ardından Fedorovtseva’nın servis sayısıyla öne geçti: 23-22. Meliha’yla farkı 2’ye çıkaran Sarı Melekler, yine Fedorovtseva’nın servis sayısıyla sete noktayı koydu: 25-22.
 
İkinci sete 6-0’lık seriyle başlayan Sarı Melekler, rahat oynadığı bu seti Vargas’ın da etkili servisleriyle 25-11 kazandı.
 
Melissa Vargas’ın etkili servislerle rakibin ritmini bozduğu üçüncü sette Fedorovtseva, Lazareva, Popovic ve Cristina ile sayılar üreten Fenerbahçe Opet; seti 25-14, maçı da 3-0 kazandı ve D Grubu’nda 4’te 4 yaptı.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları