VOLEYBOL

Lila Şengün: Çok iyi bir galibiyet aldık

20 Şubat 2021 Cumartesi 17:55

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın genç pasörü Lila Şengün, 3-0’lık Beylikdüzü Voleybol İhtisas galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Galibiyeti Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendiren Lila Şengün, “Coronavirüs tedbiri nedeniyle antrenmanlardan 5 günlük süreyle uzak kaldım. Döndüğümde takımı böyle görmek çok umut verici. Son oynadığım 1,5 set içinse şunu söyleyebilirim; gayet mutluyum. Son dönemde oynadığım maçlar içerisinde en neşeli maçlardan biriydi. Özellikle de 5 gün sonra ve tek bir antrenmanla maça çıkmak benim için ne kadar zor olsa da çok özledim. Takımı ayrı voleybol oynamayı ayrı özledim. Çok iyi bir galibiyet aldık. Şimdi önümüzde çok önemli bir CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçımız var. Bugünkü maç da bizi biraz hazırladı diyebilirim. Gayet mutluyum, takım adına da mutluyum.” dedi.

Orta oyuncularımızın hücumda daha üretken olması adına çok fazla çalıştıklarını da dile getiren Lila Şengün, “Benim bu takıma ilk geldiğimde en çok sorun yaşadığım mevkii orta bölümle ilgiliydi. Saha içerisinde daha iyi anlaşmak için biz her antrenman öncesinde ya da sonrasında ekstra çalışıyoruz. Bugün de o çalışmalarımızın karşılığını aldık diye düşünüyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.