VOLEYBOL

Beylikdüzü Voleybol İhtisas 0-3 Fenerbahçe Opet

20 Şubat 2021 Cumartesi 16:33

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi 29. hafta maçında Beylikdüzü Voleybol İhtisas’a konuk oldu. Sarı Melekler, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da karşılaşmayı takip etti.

Kadın Voleybol Takımımız, mücadeleye Eda Erdem Dündar, Dicle Nur Babat, Melissa Vargas, Bianka Busa, İpar Kurt, Naz Aydemir Akyol altısı ve libero Melis Yılmaz’la başladı.

Dilara Elmacıoğlu’nun servisiyle başlayan mücadelenin ilk sayısı da ev sahibi Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ın oldu (1-0). Eda Erdem Dündar’ın servis, Dicle Nur Babat’ın da blok sayılarıyla 3-0’lık bir seri yakalayan Fenerbahçemiz, skoru 1-3’e getirdi. Naz Aydemir Akyol’un servis turuyla etkili olan Takımımız, Dicle’nin de ortadan yaptığı atakla 3-7’yi yakaladı. Çaprazda Bianka Busa’yla rakibi baskı altına alan Takımımız, Melissa Vargas ile genç oyuncumuz İpar Kurt’tan da sayı katkısı aldığı sette teknik molaya 5-12’yle önde girdi. Mola dönüşünde de özellikle Melissa Vargas’ın Ace’leriyle bir ivme yakalayan Fenerbahçe Opet, farkı 10 sayıya çıkardı (5-15). Setin devamında çapraza dönen genç oyuncumuz İpar’ın üst üste bulduğu sayılarla rakibin savunma direncini kıran Fenerbahçemiz, skoru 7-21’e getirdi. Devamında rakibine sadece 3 sayı bulma imkanı tanıyan Kadın Voleybol Takımımız, 15 dakika süren seti 11-25 gibi farklı skorla kazandı.

İkinci setin ilk sayısı Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın oldu. İkinci sette orta oyuncu rotasyonunda Beliz Başkır ve Bahar Toksoy Guidetti’yi devreye sokan Fenerbahçemiz, 2-4’ü yakaladı. Ev sahibi Beylikdüzü Voleybol İhtisas, İklimya Demir ile skora denge getirse de (4-4), Sarı Melekler, İpar Kurt’un etkili servisleri ile Beliz Başkır’ın file önündeki hücumlarıyla 5-8’lik üstünlüğü yakaladı. Setteki teknik molaya 6-12 önde giden Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, mola dönüşünde de bulduğu sayılarla 11-19’luk üstünlüğü yakaladı. Cansu Çetin, Ceren Kestirengöz ve Lila Şengün’ü de devreye sokan Takımımız, 15-25’le setin kazananı oldu.

İkinci seti tamamladığı ilk altıyla üçüncü sete başlayan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, sete 3-0’la hızlı bir giriş yaptı. Blokta İklimya ile bir direnç gösteren ev sahibi takım, skoru 2-3’e getirdi. Devamında Cansu Çetin ve Ceren Kestirengöz’le etkili olan Sarı Melekler, teknik molaya 7 sayılık farkla girdi (5-12). Mola dönüşünde bulduğu 5-0’lık bir seriyle rakibinin tüm organizasyonunu bozan Fenerbahçemiz, özellikle de Cansu Çetin’in Ace serisiyle sonuca giderek seti 6-25; maçı da 3-0 kazandı.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları