VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet 3-0 Yeşilyurt

20 Kasım 2021 Cumartesi 16:18

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi 10. hafta maçında Yeşilyurt'u konuk etti. Baştan sona üstün oynadığı maçı 25-16, 25-15, 25-20'lik setlerle 3-0 kazanan Sarı Melekler, ligdeki 9. galibiyetine imza attı ve liderliğini sürdürdü.
 
Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan maçı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt ile sponsorumuz Gossef’in kurucusu Gökçe Şefren Akdere de izledi.
 
Takımımız maça; Eda Erdem Dündar, Anna Lazareva, Beliz Başkır, Buse Ünal, Ana Cristina De Souza, Meliha İsmailoğlu altısı ve libero Cansu Çetin ile başladı.
 
İlk setin ilk bölümünde istediği servisleri atamayan Takımımız, 10-14 geri düştüğü mücadelede Meliha’nın bloklarının yanı sıra Lazareva ve De Souza’nın hücum sayılarıyla skoru eşitledi ve rakibine mola aldırdı: 14-14. Mola dönüşü kaptan Eda’nın arka arkaya bulduğu sayılarla farkı açan Fenerbahçe Opet; Lazareva ve De Souza’nın da sayı katkısıyla seti 25-16 kazandı.
 
İkinci sette 5-6’lık skorun ardından yakaladığı 5 sayılık seriyle rakibine mola aldıran Fenerbahçe Opet, mola dönüşü etkili hücumlarını ve bloklarını sürdürerek seti 25-15 kazandı.
 
İlk iki sette hem hücumda hem de savunmada sergilediği etkili oyunu üçüncü sete de taşıyan Fenerbahçe Opet, rakibine 25-20 üstünlük kurarak maçı 3-0 kazandı.

Karşılaşmanın tüm istatistikleri için tıklayınız.
 
Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları