VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet 3-0 Sarıyer Belediye

13 Ocak 2021 Çarşamba 18:28

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Kupa Voley Kadınlar C Grubu ilk tur erteleme maçında karşılaştığı Sarıyer Belediyesi'ni 3-0 yendi. Müsabakanın setleri 27-25, 25-13 ve 27-25 sonuçlandı. Daha önce kupada çeyrek finale çıkmayı garantileyen Sarı Melekler, bu sonuçla grup maçlarını set vermeden lider tamamladı. Takımımız çeyrek finalde ise B Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Kuzeyboru ile karşılaşacak. 

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Simla Türker Bayazıt, karşılaşmayı tribünden takip etti.

Sarı Melekler Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan maça; Dicle Nur Babat, Melissa Vargas, Bianka Busa, Bahar Toksoy Guidetti, Brankica Mihajlovic, Naz Aydemir Akyol ve libero Melis Yılmaz ile başladı.   
İlk sette teknik molaya 9-12 geride giren Fenerbahçe Opet, Bianka Busa, Melissa Vargas ve Brankica Mihajlovic’in sayılarıyla skoru 22-22’de eşitledi. Karşılaşmada ilk kez öne geçen Sarı Melekler (23-22),  seti de 27-25 kazandı. İyi oyununu ikinci sete de taşıyan Zoran Terzic’in öğrencileri, teknik molasına 12-4 üstün girdiği seti 25-13 kazandı ve maçta 2-0 öne geçti. Üçüncü sette, ilk sette olduğu gibi 27-25’lik sonuçla tamamlandı ve Takımımız maçtan 3-0 galip ayrıldı.
 
Fenerbahçe Opet’in lider tamamladığı C Grubu’nda THY’da ikinci olarak adını çeyrek finale yazdırdı.  

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar
 

Basın Fotoğrafları