VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet 3-0 İlbank

07 Ocak 2021 Perşembe 15:34

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Koronavirüs önlemleri kapsamında tehir edilen Misli.com Sultanlar Ligi 12.hafta mücadelesinde İlbank ile karşılaştı. Sarı Melekler, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da karşılaşmayı takip etti.

Takımımız mücadeleye Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Brankica Mihajlovic, Bianka Busa, Dicle Nur Babat, Melissa Vargas altısı ve libero Melis Yılmaz’la başladı.

Mücadele İlbank’ın servis atışıyla başlarken karşılaşmanın ilk sayısını ise Melissa Vargas blok-auttan buldu(1-0). Maça iyi başlayan Vargas’ın 3 hücum, 1 de servis sayısıyla skor 4-2’ye geldi. Bianka Busa ve Brankica Mihajlovic’le rakibin savunmasını yıpratan Takımımız, konuk takımın hücumda istediğini yapmasına izin vermedi ve farkı 7 sayıya çıkardı (10-3). Eva Mori ve Sinead Jack’le farkı eritmeye çalışan Ankara temsilcisine Vargas ve Naz’ın hücumlarıyla cevap veren Takımımız, teknik molaya 12-5 önde girdi. Mola dönüşünde Ceyda Durukan ve Ezgi Arslan’dan hücum hattında doğrudan katkı alan İlbank’ı, Dicle Nur Babat ve Mihajlovic’le durduran Fenerbahçe Opet, Naz’ın da servis turuyla 9 sayılık bir fark yakaladı (20-11). Brankica Mihajlovic-Melissa Vargas ikilisinin son derece etkili olduğu setin kazananı da 25-17’lik skorla Fenerbahçemiz oldu.

İkinci sete Tuğçe Öcal’ın sayısıyla başlayan İlbank karşısında Dicle Nur Babat ve Melissa Vargas’la üretken olan Kadın Voleybol Takımımız, 3-1’lik üstünlüğü yakaladı. Eva Mori ve Yaprak Erkek’le hücumda organize olan rakibimiz maça ortak olma adına skoru 4-3’e getirse de Fenerbahçemiz blokta kaptan Eda Erdem Dündar’ın ekstra performansıyla 10-6’lık üstünlüğü yakaladı. Bu skor karşısında Yağmur Karaoğlu ve Yaprak Erkek’le sette kalmaya çalışan İlbank’a geçit vermeyen Fenerbahçe Opet, teknik molaya 12-8 önde girdi. Mola dönüşünde de istekli oyununu sürdüren Takımımız, rakibin servis hatalarıyla dikkat çektiği sette sonuca gitti ve seti 25-18 kazandı.

Karşılaşmanın üçüncü setine 4-0’lık bir seriyle iyi başlayan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Dicle Nur Babat’ın hücum performansıyla teknik molaya 12-6’lık üstünlükle girdi. İpar Kurt ve Beliz Başkır gibi genç oyuncularımızın da devreye girdiği seti baştan sonra önde götüren Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, seti 25-13; maçı da 3-0 kazandı.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları