VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet 3-1 PTT

02 Aralık 2020 Çarşamba 15:56

Misli.com Sultanlar Ligi 20. hafta maçında PTT ile Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda karşılaşan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, 25-19, 22-25, 25-13 ve 25-20'lik setler sonunda mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Fenerbahçemiz böylece ligdeki galibiyet sayısını 16’ya yükseltti.

Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da karşılaşmayı tribünden takip etti.

Karşılaşmaya Dicle Nur Babat, Melissa Vargas, Bianka Busa, Brankica Mihajlovic, Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol altısı ve libero Melis Yılmaz’la başlayan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, teknik molaya 12-9 önde girdi. Mola dönüşünde de iyi oyununu son bölüme taşıyan Kadın Voleybol Takımımız, seti 25-19 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci sete 2-0’la iyi başlayan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız karşısındaki ilk sayılarını PTT, Emiliya Dimitrova’yla buldu. Melissa Vargas ve Dicle Nur Babat’la skor bulmaya devam eden Takımımız karşısında rakibimiz, Mejia-Vuchkova ikilisiyle sette kalmaya çalıştı (8-8).  Devamında Naz Aydemir Akyol ve skorer oyuncumuz Melissa Vargas’la teknik molaya 12-10’la önde giren Fenerbahçemiz, mola dönüşünde de Dicle Nur Babat’ın katkısıyla farkı 3 sayıya çıkardı (13-10). Dimitrova ve Mejia’yla yeniden maça ortak olan Ankara temsilcisi, sette son bölüme 18-21’le önde girdi. Setin son anlarında rakibimiz özellikle Hristina Vuchkova’nın etkili oyunuyla seti 22-25 kazanan taraf oldu.

Üçüncü setin hemen başında kaptan Eda Erdem Dündar’ın üst üste bulduğu sayılarla iyi başlayan(2-0) Takımımız, Dicle Nur Babat-Brankica Mihajlovic ikilisinin blok katkısıyla da 5-0’lık bir seri yakaladı. Bu skor karşısında Takımımızın serisini noktalamak isteyen PTT mola alsa da, moladan Eda Erdem Dündar ve Dicle Nur Babat’la dönen Fenerbahçemiz, harika başladığı sette skoru 9-0’a getirdi. Bu setteki ilk sayılarını Elisa Mejia ve Su Zent’le bulan rakip takım durumu 9-2’ye getirdi. Rakibin Dimitrova ve Merve Tanyel hamlelerinin de sonuçsuz kaldığı sette teknik molaya 12-5’le önde giren taraf Fenerbahçemiz oldu. Rakibi baskı altına alan oyununu setin devamında da sürdüren Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, 25-13 gibi farklı bir skorla setin kazananı oldu.

Dördüncü set Eda Erdem Dündar ve Vuchkova’nın karşılıklı sayılarıyla başladı (3-3). Busa ve Melissa Vargas’la skor eşitliğini bozan Fenerbahçe Opet, teknik molaya 12-7’lik üstünlükle girdi. Moladan Eda Erdem Dündar’ın bloktan bulduğu sayıyla dönen Takımımız, farkı 6 sayıya çıkardı (13-7).  Yağmur Kılıç ve Su Zent’le maça ortak olmaya çalışan rakibin savunma direncini de kıran Kadın Voleybol Takımımız, iyi oynadığı seti 25-20, maçı da 3-1 kazanarak ligdeki 16.galibiyetine imza attı.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları