VOLEYBOL

Imoco Volley Conegliano 3-0 Fenerbahçe Opet

02 Nisan 2019 Salı 22:58

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında bu turda eşleştiği İtalya temsilcisi Imoco Volley Conegliano ile deplasmanda karşılaştı. Sarı Melekler, setlerini 25-21, 25-23 ve 26-24 geride tamamladığı mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı ve seride 1-0 geriye düştü.

CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci karşılaşması 9 Nisan Salı günü saat 19.00’da TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Palaverde Villorba Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da takip etti. 

Zoran Terzic yönetimindeki Sarı Melekler mücadeleye; Samantha Bricio, Ana Antonijevic, Eda Erdem Dündar, Melissa Vargas, Dobriana Rabadzhieva, Dicle Nur Babat ve libero Merve Dalbeler ile başladı.

Fenerbahçe Opet’in ilk sayısı Samantha Bricio’dan gelirken; ev sahibi art arda bulduğu sayılarla skoru 4-1 yaptı. Rakibin serisine Bricio ve Vargas son verirken; Sarı Melekler etkili servisleriyle 12-10 öne geçti. Fenerbahçe Opet, Imoco Volley’in art arda bulduğu sayılara engel olamayınca ev sahibi 18-15 öne geçti ve Zoran Terzic molayı aldı. Molanın ardından Vargas ve Bricio ile dönen Ekibimiz, yine Bricio’nun etkili servisleriyle rakibe molayı aldırdı. Moladan üst üste bulduğu 3 sayıyla dönen Imoco Volley, seti 25-21 önde bitirdi ve Fenerbahçemiz maçta 1-0 geriye düştü.

Imoco Volley ikinci sete Robin’in sayısıyla başlarken; Sarı Meleklerin ilk sayısı Kaptan Eda’nın harika bloğuyla geldi. Setin orta bölümleri iki tarafında karşılıklı sayılarıyla geçerken; Fenerbahçe Opet Kaptan yakaladığı servis serisiyle 13-9 öne geçti. Agresif oyunuyla ve etkili servisleriyle sayılar bulan Fenerbahçe Opet, son bölümde Imoco Volley’in üst üste sayılar üretmesine engel olamayınca seti 25-23 kaybetti maçta 2-0 geriye düştü.

Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü sette iki takım da kendilerini öne geçirecek ve farkı açacak fırsatlar yakaladı(8-8). Setin orta bölümlerinde skor 14-14 iken Fenerbahçe Opet, maçın en uzun rallilerinden birini Vargas ile sayıya çevirdi ve öne geçti. Imoco Volley Conegliano, Sylla ile üst üste sayılar üretince skoru 18-18’de eşitledi. Son bölümü oldukça çekişmeli geçen üçüncü seti Sarı Melekler, 26-24 kaybetti ve mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı. 

Haberin diğer fotoğrafları

/