VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet 1-3 Vakıfbank

14 Nisan 2019 Pazar 16:11

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-Off Yarı Final Etabı ilk maçında VakıfBank ile karşılaştı. Ekibimiz, setlerini 21-25, 22-25, 25-20 ve 22-25 geride tamamladığı karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı ve seride 1-0 geriye düştü. 

Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-Off Yarı Final Etabı ikinci maçı, 17 Nisan Çarşamba günü saat 19.00'da Vakıfbank Spor Sarayı'nda oynanacak. 

TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay izledi.

Fenerbahçe Opet, parkeye “CAN’ımız ebediyen kalbimizdesin”  pankartıyla çıkarken; Vakıfbak ise “Türk sporunun Can’ı kalbimizdesin” pankartıyla çıktı. Ayrıca merhum Can Bartu için maç öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Zoran Terzic yönetimindeki Sarı Melekler karşılaşmaya; Eda Erdem Dündar, Samantha Bricio, Melissa Vargas, Dicle Nur Babat, Fatma Yıldırım, ana Antonijevic ve libero Merve Dalbeler ile başladı.

Karşılıklı serilerle başlayan mücadelede ilk teknik molaya Vakıfnbank’ın 9-12 üstünlüğüyle gidildi. Mola dönüşünde iki ekip de sayılar üretirken, Takımımız ortaya koyduğu mücadeleyle farkı bir sayıya kadar indirdi. Ancak Ekibimiz son bölümde konuk ekibin sayılarına engel olamayınca ilk seti 21-25 kaybetti ve setlerde 1-0 geriye düştü.

İkinci sete iyi başlangıç yapamayan Fenerbahçe Opet, Zoran Terzic’in molasından Kaptan Eda’nın sayılarıyla dönerek Vakıfbank’ın serisini bozdu ve Bricio ile eşitliği sağladı(4-4). Sarı Melekler, öne geçme şansını değerlendiremeyince konuk ekip yakaladığı seriyle teknik molaya 8-12 üstün gitti. Mola dönüşünde art arda sayılar bulan Ekibimiz, Vakıfbank karşısında 4 sayılık farkı eriterek 16-15 öne geçti. Setin son bölümüne iki sayılık avantajla moralli giren Fenerbahçe Opet, bu avantajını değerlendiremeyince seti 22-25 kaybetti ve maçta 2-0 geriye düştü.

Karşılıklı sayılara sahne olan üçüncü sette Vakıfbank 5-0’lık bir seri yakalasa da Fenerbahçe Opet etkili servislerle yakaladığı 4-0’lık seriyle 9-8 öne geçti. Teknik molaya da 12-9 önde giren Sarı Melekler, farkı beş sayıya çıkarınca Giovanni Guidetti molayı aldı. Mola dönüşünde Vakıfbank bir seri yakalayınca farkı bir sayıya kadar indirdi(20-19). Setin son bölümleri oldukça çekişmeli geçerken Sarı Melekler, seti 25-20 kazandı ve maçta durumu 2-1’e getirdi.

Dördüncü sete Samantha Bricio’nun sayısıyla başlayan Fenerbahçe Opet, teknik molaya 12-10 önde girdi. Mola dönüşünde de etkili oyununu sergileyen Sarı Melekler, son bölümde Vakıfbank’ın 4-0’lık serisine engel olamayınca 18-20 geriye düştü. Son bölümde de Ting’in sayılarıyla öne geçen Vakıfbank karşısında Ekibimiz Eda ile sayılar bulsa da seti 22-25 kaybetti ve karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları