VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet 3-0 Karayolları

30 Kasım 2019 Cumartesi 20:13

Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde ilk devrenin son maçına çıktı. Ligin 11. haftasında Karayolları ile karşılaşan Sarı Melekler, setlerini 25-12, 25-16 ve 25-19 önde tamamladığı mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi; Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay da takip etti. Takımımız sahaya; “KADINA ŞİDDET SUÇTUR. ORTAK OLMA, SEYİRCİ KALMA!” pankartıyla çıktı.

Zoran Terzic yönetimindeki Sarı Melekler maça; Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Brankica Mihajlovic, Ceren Kestirengöz, Bahar Toksoy Guidetti, Kelsey Robinson ve libero Melis Yılmaz ile başladı.

Karşılaşmaya oldukça etkili başlayan Fenerbahçe Opet, teknik molaya 12-5 önde girdi. Molanın ardından da kaldığı yerden devam eden Sarı Melekler, farkı da çift hanelere taşıdı ve ilk seti 25-12 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci sete Mihajlovic’in sayısıyla başlayan ekibimiz, teknik molaya 12-7 önde giren taraf oldu. Moladan Kelsey Robinson’un hücum sayısıyla dönen Sarı Melekler, Ceren Kestirengöz’ün sayısıyla rakibine mola aldırdı(14-7). Son bölüme 9 sayılık avantajla giden Fenerbahçe Opet, ikinci seti de 25-16 önde tamamladı.

Bahar Toksoy Guidetti’nin sayılarıyla üçüncü sete başlayan Sarı Melekler, Ezgi Akyaldız’ın blok sayısına engel olamayınca 6-5 geriye düştü. Karşılıklı sayılarla geçen bu bölümde teknik molaya önde giren taraf 12-10’luk skorla Fenerbahçe Opet oldu. Ekibimiz, son bölümleri oldukça çekişmeli geçen seti de 25-19 önde bitirerek maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları