KULÜP

Fenerbahçe Voleybol Takımlarımızın Yeni Sponsoru Fluo Oldu l Ailemize hoş geldin Fluo

07 Ekim 2019 Pazartesi 13:00

Fenerbahçemiz ile ileri teknoloji, yüksek kalite ve yaratıcılıkla tasarlanmış cihazların yeni markası Fluo arasında Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol ve Fenerbahçe HDI Erkek Voleybol Takımlarımız arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
 
İnovasyon ve teknoloji uzmanlığı ile mobil deneyimini daha ileriye taşımayı hedefleyen Fluo, bu anlaşma doğrultusunda Türkiye’nin en büyük spor kulübü olan Fenerbahçemizin; Erkek Voleybol Takımında forma sırt, Kadın Voleybol Takımında ise şort/tayt sponsoru oldu.
 
Yeni yol arkadaşımız Fluo’ya ailemize hoş geldiniz diyor; anlaşmanın kulübümüz ve Fluo için başarılı bir işbirliği olmasını temenni ediyor, Voleybol Takımlarımıza şampiyonluklarla dolu bir sezon diliyoruz.
 
İMZA TÖRENİ 9 EKİM 2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ DÜZENLENECEK
 
Sponsorluk anlaşmasının imza töreni, Başkan Yardımcımız Sayın Burhan Karaçam ve Fluo Group CEO’su Mavrogenis katılımlarıyla 9 Ekim 2019 Çarşamba günü, saat 11.00’de düzenlenecektir.
 
Başkanımız, yöneticilerimiz ve voleybol takımlarımızın oyuncularının da yer alacağı, Stadımızın 1907 Tribünü’nde yapılacak toplantıya, tüm basın mensupları davetlidir. 
 
Fenerbahçe Spor Kulübü

FLUO HAKKINDA

Fluo, ileri teknoloji, yüksek kalite ve yaratıcılıkla tasarlanmış cihazların yeni markasıdır. Marka yelpazesinde, tamamen kullanıcı dostu ve kusursuz tasarımlara sahip ve sürekli yenilenen bir bakış açısıyla üretilen akıllı telefonlar, tabletler, klima, aksesuarlar yer almaktadır.
Markanın ana felsefesi inovasyon ve teknoloji uzmanlığı ile mobil deneyimlerinizi daha ileriye taşımaktır.
Fluo, teknoloji ve bilim donanımlı ekibiyle bugünden yarını keşfederek teknoloji dünyasında öncü olmayı sürdürüyor.