VOLEYBOL

Spor Toto 0-3 Fenerbahçe HDI Sigorta

25 Mart 2022 Cuma 14:42

AXA Sigorta Efeler Ligi 25. hafta maçında Spor Toto’ya konuk olan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Başkent Voleybol Salonu’nun ev sahipliği yaptığı mücadeleden 22-25, 15-25 ve 17-25’lik setler sonunda 3-0 galip ayrıldı ve ligdeki 20. galibiyetini aldı.

Takımımız mücadeleye; Metin Toy, Salvador Hidalgo, Yacine Louati, Emre Batur, Ahmet Tümer, Marouf Lakrani altısı ve libero Burak/Hasan’la başladı.

Yacine Louati’nin servisiyle başlayan mücadelede setin hemen başında yapılan servis hatalarıyla ev sahibi 3-2’lik üstünlüğü yakaladı. Burak Güngör ve Paul Buchegger’in sayılarıyla 9-5’i bulan Spor Toto’ya; file üstünde Salvador Hidalgo, serviste de Yacine’le cevap veren Fenerbahçemiz, skora denge getirdi (9-9). Setin devamı büyük bir çekişmeye sahne oldu. Skor üstünlüğünün sürekli el değiştirdiği sete Hidalgo, Yacine Louati ve Metin Toy’la ağırlığını koyan Takımımız, 22-25’le setin kazananı oldu.

Her iki takımın skorer isimlerinin devreye girdiği ikinci set uzun rallilere de sahne oldu. Takımımız adına servislerde fark yaratan oyuncu olarak öne çıkan Yacine Louati’nin yanı sıra Hidalgo ve Ahmet Tümer’in file üstü performansıyla fark 5 sayıya çıktı (8-13). Rakibin file ve servis hatalarının arttığı setin devamında son bölümde fakı 10 sayıya (14-24) kadar çıkaran Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, seti 15-25 kazanarak 2-0 öne geçti.

Mert Matic ve Yacine Louati’nin karşılıklı sayılarıyla başlayan sete Metin Toy ve Emre Batur’la ağırlığını koyan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız; Taha Erden ve Kaan Gürbüz gibi genç isimlerimizin de skor katkısıyla seti 17-25; maçı da 3-0 kazandı.

Karşılaşmanın tüm istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Basın Fotoğrafları