VOLEYBOL

Fenerbahçe HDI Sigorta, AXA Sigorta Kupa Voley’de çeyrek finale yükselmeyi garantiledi

01 Eylül 2020 Salı 20:58

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Kupa Voley A Grubu ikinci maçında İnegöl Belediye ile karşılaştı.
 
Takımımız, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi 16-25, 21-25, 20-25’lik setlerle 3-0 kazanarak grubunda 2’de 2 yaptı ve son karşılaşmalar öncesi çeyrek finale yükselmeyi garantiledi.

Mücadeleyi, Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da takip etti.
 
Takımımız, AXA Sigorta Kupa Voley A Grubu üçüncü ve son maçında 2 Eylül Çarşamba günü saat 18.30’da Burhan Felek Voleybol Salonu’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.
 
Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, İnegöl Belediye karşısında mücadeleye; Ulaş Kıyak, Emre Batur, Hasan Sıkar, Nicholas Hoag, Salvador Hidalgo, Metin Toy altısı ve libero Ahmet Karataş ile başladı.
 
İnegöl Belediye’nin sayısıyla başlayan oyunda etkili hücumlarla farkı açan ekibimiz, bloklarıyla da rakibine geçit vermedi ve skor 11-2’ye gelince İnegöl Belediye’den mola geldi. Moladan da sayıyla dönen Fenerbahçe HDI Sigorta, kalan bölümde rahat bir oyun sergiledi ve seti 16-25 kazandı.
 
Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette 8-4 geri düşen Takımımız, teknik molaya da 12-10 geride girdi. Takımımız mola dönüşü Hoag’ın hücum sayısıyla 14-14’te skoru eşitleyince İnegöl Belediye’den mola geldi. Mola sonrası Caner’in blok sayısıyla öne geçen ekibimiz, Hasan’la da farkı 2’ye çıkardı: 14-16. İlerleyen bölümde karşılıklı sayıların ardından skor avantajını eline geçiren Fenerbahçemiz, son bölümde İzzet ve Hasan’ın sayılarıyla seti 21-25 kazandı.
 
Son sette teknik molayı 10-12 önde geçen Fenerbahçe HDI Sigorta, sergilediği etkili oyunla seti 20-25, maçı da 3-0 kazandı.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.
 
Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları