VOLEYBOL

Fenerbahçe HDI Sigorta’nın Yeni Sezon Yapılanması Hakkında | Takımımıza Hoş Geldiniz 

12 Haziran 2020 Cuma 11:31

Sezon yapılanması kapsamında çalışmalarını tamamlayan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, yeni isimleri renklerimize kattı.

Yeni sezonda, geride bıraktığımız yıl Asseco Resovia Rzeszów’da forma giyen smaçör Nicholas Hoag, Jastrzębski Węgiel’de forma giyen orta oyuncu Graham Vigrass, Halkbank’ta forma giyen libero Hasan Yeşilbudak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde forma giyen pasör Caner Pekşen ile altyapımızda yetişen ve en son Halkbank’ta forma giyen pasör çaprazı Metin Toy, Fenerbahçe’mizin formasını giyecekler.

Sporcularımıza Kulübümüze hoş geldiniz diyor; Fenerbahçe’mizin hedefleri doğrultusunda sonsuz başarılar diliyoruz.

Geçtiğimiz sezon formamızı giyen başarılı Sporcularımızdan Emre Batur ve Hasan Sıkar ile sözleşmelerimiz yenilenmiştir.

Ayrıca 2019-2020 sezonunda Axa Sigorta Efeler Ligi’nde farklı bir takımda görev alan orta oyuncumuz Halil İbrahim Kurt da 2020-2021 sezonunda takımımızın formasını giyecektir.

Altyapımızdan yetişen ve pasör mevkiinde görev alan sporcularımızdan 1997 doğumlu Oğulcan Yatgın ve 2002 doğumlu Arda Bostan ile pasör çaprazı mevkiinde görev alan 1999 doğumlu Berkant Hızarcı ise Axa Sigorta Efeler Ligi’nde 2020-2021 sezonu’nda başka bir kulüpte Kiralık olarak forma giyeceklerdir.

Ayrıca altyapımızdan yetişen genç sporcularımıza daha fazla forma şansı verme kararıyla adımlar atan Takımımız, bu bağlamda da çalışmalarını tamamlamıştır.

Altyapımızda yetişen; 

2000 doğumlu smaçör Ahmetcan Büyükgöz, 2001 doğumlu smaçör Bora Jozef Stanicki, 2001 doğumlu libero Doruk Daioğlu, 2002 doğumlu smaçör Taha Erden, 2001 doğumlu orta oyuncu – pasör çaprazı Serhat Fatih Uzun A Takımımız ile sezon çalışmalara başlayacak ve Teknik Ekibimizin değerlendirmesi ile geniş kadromuzda veya kiralık olarak Axa Sigorta Efeler Ligi’nde başka bir kulüpte görev alacaklardır.
Yeni sezonda tüm sporcularımıza başarılar dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Basın Fotoğrafları