KULÜP

Fenerbahçe Token’dan taraftarlarımıza öncelikli kombine satın alma hakkı

14 Haziran 2022 Salı 12:30

Kulübümüzün resmi taraftar token’ı Fenerbahçe Token, Fenerbahçemizin en büyük gücü olan taraftarlarımıza öncelikli kombine satın alma hakkı tanıyor.

Fenerbahçe Token, taraftarlarımıza sunduğu özel faydalara devam ediyor.

Bu kapsamda hayata geçirilen ve 200 kişi ile limitli olan Fenerbahçe Token sahiplerine öncelikli kombine satın alma hakkının kazanılması için FBSK mobil uygulamasının indirilmiş ve cüzdan bölümünde Fenerbahçe Token cüzdanının aktif edilmiş olması gerekmektedir. Token sahiplerimiz 15 Haziran tarihinde faydalar bölümünden haklarını talep edebilecek ve öncelikli kombine alma hakkını kazanmış olacaklar. Detaylar ve hak talebi için 15 Haziran 2022 Çarşamba günü FBSK mobil uygulamasını ve @fbtokenofficial sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz!

200 adet ve üzerinde token’ı olan kişilerin faydalanabildiği öncelikli satın alma hakkı, 17 Haziran 2022 saat 13.00'da başlayacak ve 18 Haziran 2022 saat 08.59'da sona erecek. Taraftarlarımız, kombine satın alma işlemlerini Kulübümüzdeki gişelerden, passo.com.tr 'den ve Passo uygulamasından yapabilecekler.
 
İşlem yapılabilmesi için aktif Fenerbahçe Passolig kartlarının olması zorunludur.

FBSK mobil uygulamasını indirmek için tıklayınız: http://onelink.to/fenerbahcesk