KULÜP

Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turları 11 Eylül’de başladı

09 Eylül 2020 Çarşamba 16:59

Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turları, 11 Eylül Cuma günü başladı. Bu turla birlikte hem stadımızı çok farklı bir gözle görüp yeniden tanıyacak, hem Fenerbahçe Televizyonu ve Fenerbahçe Radyosu’nda spikerlik deneyimi yaşayacak hem de Fenerbahçemizin tarihini ve 1907’deki kuruluşundan bugünlere nasıl geldiğini çok daha iyi anlayacaksınız.

Tur kategorilerimiz:
Lacivert Tur: 80 Dakika, 100 TL Kapsadığı alanlar: Fenerium Üst Fuaye Bilet Gişesi, Green Box fotoğraf alanı (fotoğraf çekim), Basın Dinlenme Alanı, Basın Tribünü, Canlı Yayın Odası, merdivenlerde Fenerbahçe tarihinin ‘ilk’leri, ‘en’leri ve unutulmaz isimlerine dair oluşturulan duvar bilgileri ve görselleri, 1907 Asr-ı Fener anlatımı, 1907 Tribünü, Arçelik Lounge’da film izletimi, Yönetim Locası, Ağırlama Paketleri Alanı, Basın Toplantı Odası, Fenerbahçe soyunma odası, misafir takım soyunma odası, tünelden sahaya çıkış, saha içinden müzeye geçiş, detaylı müze anlatımı ve Maraton Fenerium Fotoğraf Banko.

Sarı Tur: 40 Dakika, 75 TL Kapsadığı alanlar: Fenerium Üst Fuaye Bilet Gişesi, Green Box fotoğraf alanı (fotoğraf çekim), Basın Dinlenme Alanı, Basın Tribünü, merdivenlerde Fenerbahçe tarihinin ‘ilk’leri, ‘en’leri ve unutulmaz isimlerine dair oluşturulan duvar bilgileri ve görselleri, 1907 Asr-ı Fener anlatımı, misafir takım soyunma odası, Basın Toplantı Odası, Fenerbahçe soyunma odası, tünelden sahaya çıkış, saha içinden müzeye geçiş, kısa müze anlatımı ve Maraton Fenerium Fotoğraf Banko.
 
Müze Turu: 30 Dakika, 30 TL
 
FB TV/ Radyo Turu & TV Spikerlik Deneyimi: 20+20 Dakika: 250 TL - FBTV ve Radyo içerisinde yer alan çalışma alanları ve stüdyolar gezdirilir. Tur boyunca bir fotoğrafçı eşlik eder. Tur boyunca çekilen fotoğraf ve videolar katılımcılar ile daha sonra dijital olarak paylaşılır. Deneyimi alan kişiler TV stüdyosuna alınır ve spikerlik deneyimi çekimleri yapılır. Spikerlik deneyimi çekimi de tur sonunda katılımcıların e-mail adreslerine gönderilir.
 
FB TV/ Radyo Turu & Radyo Spikerlik Deneyimi: 20+20 Dakika: 150 TL FB TV turunda FB TV ve Radyo içerisinde yer alan çalışma alanları ve stüdyolar gezdirilir. Tur boyunca bir fotoğrafçı eşlik eder. Tur boyunca çekilen fotoğraf ve videolar katılımcılar ile daha sonra dijital olarak paylaşılır. 20 dakika sonunda spikerlik deneyimi alan kişiler radyo stüdyosuna alınır ve spikerlik deneyimi çekimleri yapılır. Spikerlik deneyimi çekimi de tur sonunda katılımcıların e-mail adreslerine gönderilir.
 
VIP Tur: Kişiye özel tur (maksimum 6 kişi. Doğum günü kutlaması gibi etkinliklerle birleştirildiğinde fiyatta değişiklik olabilir. Bilet alımı sonrasında fenerbahceefsanesiturlari@fenerbahce.org üzerinden istenen turun ve içeriğin detaylandırılması gerekiyor) Standart fiyat: 2000 TL
 
Detaylı bilgi ve biletini almak için tıkla: www.fenerbahce.org/fenerbahceefsanesiturlari