KULÜP

Kulübümüzün geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleşti

03 Ağustos 2020 Pazartesi 13:43

Kulübümüzün geleneksel bayramlaşma töreni, Kurban Bayramı’nın 4. gününde Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapıldı.
 
Camiamızın yoğun ilgi gösterdiği törene; Başkanımız Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük, Başkan Yardımcımız Erol Bilecik, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sevil Zeynep Becan, Simla Türker Bayazıt, Fethi Pekin, Turhan Şahin, Kemal Danabaş, Yüksek Divan Kurulu ve Kongre Üyelerimiz, Şube Sorumlularımız, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü katılımcıları, antrenörlerimiz, sporcularımız, kulüp personelimiz ile taraftarlarımız katıldı.
 
Koronavirüs önlemleri kapsamında açık alanda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine misafirlerimiz maskeleriyle katıldı. Girişte konuklarımızın ateşleri ölçülürken, kişisel bilgileri alındı ve hijyen kurallarına uyuldu.
 
Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük: Büyük bir teveccüh ve katılım olduğunu görüyorum. Bu Fenerbahçemizin gücünü,  birliğini, beraberliğini ve her zaman bir araya gelme becerisini gösteren güzel bir tablo.
 
Sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından ilk olarak kürsüye çıkan Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük, herkesin bayramını kutladı. YDK Başkanımız Küçük, “Uzun senelerdir yapmış olduğumuz ve artık gelenek haline gelen bayramlaşma merasimimizi gerçekleştirdik. Büyük bir teveccüh ve katılım olduğunu görüyorum. Bu Fenerbahçemizin gücünü,  birliğini, beraberliğini ve her zaman bir araya gelme becerisini gösteren güzel bir tabloydu. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.  Bu güzel töreni hazırlayan Kulüp yönetimimize, Başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyelerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum” dedi.
 
 
Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan:  Birbirimize olan inancımız ve desteğimizle en doğru adımları atıp, inşallah yarınlarda; en başarılı, en mutlu günlerde yine bir arada olacağız.
 

Ardından sahneye çıkan Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, “Öncelikle hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.  Fenerbahçe ailesi olarak geleneksel bayramlaşma törenimizde bir aradayız.  Bu bayramda birbirimizden ayrı kalmayalım diye düşündük ve koronavirüs önlemleri çerçevesinde açık havada hep beraberiz. Başkanımıza ve bizlere emanet ettiğiniz bu kutsal görevde Kulübümüzün çatısı altında; yarınlara olan inancımız ve umudumuzla, durmaksızın çalışıyoruz. Bu çalışmalarda en büyük motivasyonumuz ve en büyük gücümüz tabi ki sizlersiniz. Birbirimize olan inancımız ve desteğimizle en doğru adımları atıp, inşallah yarınlarda; en başarılı, en mutlu günlerde yine bir arada olacağız. Fenerbahçe değerleri çerçevesinde yarınlarımıza en güzel şekilde yürüyeceğiz. Kurban bayramımızı kutluyor, camiamıza, sporcularımıza, taraftarlarımıza ve tüm halkımıza mübarek olmasını diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde nice güzel bayramlara” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından bayramlaşma töreni tamamlandı.
 
Fotoğraflar: Burak Saltık
 

Basın Fotoğrafları