FUTBOL

Lincoln Henrique: Tekrardan başlangıç yapmak, takım arkadaşlarımla saha içerisinde olmak ve takıma yardım etmek güzel bir histi

18 Ocak 2024 Perşembe 00:02

Uzun sakatlık döneminin ardından Adanaspor maçıyla formasına kavuşan Lincoln Henrique, 6-0’lık galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa konuştu.
 
Sahalara döndüğü için mutluluğunu paylaşan Lincoln, “Benim için çok özel ve önemli bir andı. Belirtmiş olduğunuz gibi zor bir sakatlık yaşadım ama sakatlık süresi boyunca çok çalıştım. Tanrı da hep yanımda oldu. Şükürler olsun ki bugün tekrardan sahalara döndüm. Tekrardan başlangıç yapmak, takım arkadaşlarımla saha içerisinde olmak ve takıma yardım etmek güzel bir histi. Hocama da bana vermiş olduğu fırsat için çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüp savaşmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
Attığı golü takım arkadaşlarına ve ailesine armağan eden Lincoln Henrique, “Takım arkadaşlarımın desteği hiç şüphe yok ki benim için çok önemliydi. Onlar da zor bir dönemden geçtiğimi biliyorlardı. Herkes bu dönemde bana çok yardımcı oldu hem geçen seneki hem de bu seneki takım arkadaşlarım. Bu golü hem onlara hem de aileme armağan ediyorum. Şimdi birlikte yolumuza devam ediyoruz. Önümüze bakıyoruz çünkü uzun bir yolumuz var.” diyerek sözlerini tamamladı.