FUTBOL

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Corendon Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu: “Bu sisteme yazıklar olsun”

19 Mart 2023 Pazar 22:22

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Corendon Alanyaspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ettiğimiz karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
Genel Sekreterimiz, "Tüm yaşananlara rağmen bu akşam mükemmel oynayan ve galip gelen takımımızı canıgönülden tebrik ediyorum. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
 
Birkaç gündür oluşturulan gündem, bu maçta yaşananlar, verilen verilmeyen kartlar, ofsaytlar, çizgiler… Bu sisteme yazıklar olsun. Adana Demirspor maçında da benzer bir şekilde haklı bir pozisyona itiraz eden hocamıza kırmızı kart gösterilmişti. Bu akşam da aynı senaryoyu hep beraber gördük. Herkes için çok açık, net bir pozisyona itiraz eden hocamıza tekrar aynı şekilde kırmızı kart gösterildi. Fenerbahçe’yi yıllardır sistem dışında tutmak isteyen yapıya, yapılara sesleniyorum. Kötü emellerinizde boğulacaksınız inşallah.
 
Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan, Türkiye’nin dört bir yanından Takımımızla beraber olmak için gelen, deplasmanlarda, stadımızda hep beraber olduğumuz camiamızın, taraftarlarımızın haklarını helal etmiyoruz. Daha detaylı açıklamaları, ilave görüşlerimizi önümüzdeki hafta kamuoyuyla paylaşacağız." dedi.
 
Bir basın mensubunun, Teknik Direktörümüz Jorge Jesus’a verilen kırmızı kartın Adana Demirspor maçında verilen kırmızı kartla benzerlik olup olmadığı yönündeki soruya Genel Sekreterimiz, “Hep beraber izledik. Adana Demirspor maçında yaşanan, birebir aynı senaryoyu bu akşam da gördük. Çok net bir pozisyon. Hocamızın haklı bir itirazı var. Ama tuhaf bir şekilde aynı Adana maçında olduğu gibi kırmızı kart. Detaylı açıklamaları önümüzdeki hafta yapacağız.” yanıtını verdi.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Can Gebetaş da soruya, “İki pozisyonun da ortak noktası verilmeyen fauldü. Biliyorsunuz orada da hocamız verilmeyen net bir faule itiraz ettiği için atılmıştı. Bugün yine verilmeyen bir faule itiraz edince atıldı. Ortak noktası buydu.” şeklinde yanıt verdi.