FUTBOL

Fenerbahçe 2-2 Shkupi (Hazırlık Maçı)

22 Haziran 2022 Çarşamba 21:19

"Sahne Bizim" sloganıyla başladığı 2022-2023 sezonu yolculuğunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçemiz, bu kapsamdaki ilk hazırlık maçında Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile Samandıra Can Bartu Tesislerimizde karşılaştı.

Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci ile Shkupi Başkanı Olgun Aydın ve Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet de tesislerimizdeki mücadeleyi takip etti. Shkupi Başkanı Olgun Aydın, Başkanımız Ali Y. Koç’a 1907 numaralı, futbolcuların ve kendisinin imzaladığı forma ile plaket takdim etti.

2022-2023 sezonu hazırlıklarını sürdüren Futbol A Takımımız, ilk özel maçını Shkupi ile yaptı. Can Bartu Tesislerimizde oynanan ve yeni transferlerimiz Bruma ve Lincoln Henrique’nin de forma giydiği mücadele 2-2’lik skorla tamamlandı.

Fenerbahçemizin gollerini 16.dakikada yeni transferimiz Lincoln Henrique ve 83. dakikada Muhammed Gümüşkaya kaydetti. Rakip Shkupi’nin gollerini ise 13 ve 47. dakikalarda Sunday Adetunji kaydetti. 

Yeni teknik direktörümüz Jorge Jesus yönetimindeki takımımız müsabakaya Osman Ertuğrul Çetin, Mauricio Lemos, Serdar Aziz, Filip Novak, Bright Osayi-Samuel, Luiz Gustavo, Miguel Crespo, Bruma, İrfan Can Kahveci, Lincoln Henrique, Mergim Berisha 11’iyle başlarken; özellikle ikinci yarıda çok sayıda genç futbolcumuz da forma şansı buldu.

Futbol A Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına Can Bartu Tesislerimizde yapacağı antrenmanlarla devam edecek.

Basın Fotoğrafları