FUTBOL

Teknik Direktörümüz Jorge Jesus: Fenerbahçe Tutkudur, Yaşa Fenerbahçe

02 Haziran 2022 Perşembe 17:38

Kariyeri boyunca 3 farklı ülkede 4’ü lig şampiyonluğu olmak üzere 19 kupa kaldıran dünyaca ünlü Portekizli teknik direktörümüz Jorge Jesus Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

İlk sözleri; Fenerbahçe tutkudur. Yaşa Fenerbahçe.” olan Portekizli dünyaca ünlü teknik direktörümüz Jorge Jesus, “Fenerbahçe taraftarından binlerce mesaj aldım. Fenerbahçe tutkudur. Ben de hayatınızın bir parçası olacağım. Sizlerin bu kulübe olan aşkınızı ve yaptığınız fedakarlığı ben de göstermek istiyorum. Sizler bana bu duyguları göstereceksiniz. Yaşa Fenerbahçe.” dedi.
 
Tutkunun çok fazla olduğu bir camianın parçası olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Teknik Direktörümüz Jesus, “Ben ve ekibim biliyoruz ki Fenerbahçe taraftarları çok tutkulu. Bizi uzun zamandır bekliyorlar. Tutkunun çok fazla olduğu çok büyük bir takımda çalışacağız. Ben ve ekibim de işimizde çok tutkulu insanlarız. Çok mutluyum.” diye konuştu.
 
Fenerbahçemiz ile ilk hedefinin Lig şampiyonluğu, ardından Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak olduğunu ifade eden Teknik Direktörümüz Jesus, “İlk hedefimiz lig şampiyonluğunu kazanmak. Çünkü Fenerbahçe 8 senedir şampiyon olamıyor, ilk hedefimiz bu. İkinci hedefimiz de Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak. Eleme turlarında güçlü rakiplerimizin olduğunu biliyoruz.”
 
Deneyimli teknik adamın taraftarımıza mesajı ise şu oldu:
 
“Umarım alacağımız galibiyetler ve oyun kalitemiz ile taraftarlarımızı mutlu edebiliriz.”