FUTBOL

Attila Szalai: İyi ve başarılı hazırlık maçları oynuyoruz, bugün de bunlardan bir tanesiydi

04 Ağustos 2021 Çarşamba 21:35

Fenerbahçemizin, yeni sezon çalışmaları kapsamında Dinamo Kiev ile oynadığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Attila Szalai, takımımızın iyi ve başarılı maçlar oynadığına vurgu yaptı.

Hazırlık maçlarının takımı iyi bir seviyeye çıkarma adına oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Attila Szalai, “Öncelikle övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim. Takımımız gerçek anlamda iyi yolda. Sezon öncesi hazırlık dönemi şimdiye kadar iyi gidiyor. Gerçekten iyi ve yoğun antrenmanlar yapıyoruz. Hem fiziksel durumumuzu hem de taktiksel seviyemizi geliştirmeye çalışıyoruz. İyi ve başarılı hazırlık maçları oynuyoruz, bugün de bunlardan bir tanesiydi. Bu şekilde devam edip, bir sonraki hafta lig başladığında hazır olmak istiyoruz.” dedi.

Takımımızın yeni sisteminin çok iyi ve  başarılı olduğunu söyleyen Szalai, “Çok iyi ve başarılı olabilecek bir sistem. Takım olarak da bu sistemde iyi olduğumuzu düşünüyorum. Tabii ki düzeltmemiz gereken bazı hatalar, saha içerisinde yanlış anlaşılmalar var. Ama o her sistemde olabilir çünkü futbol bu. Ama iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. BU sistemde arkadaşımızın kademesine girmemiz, çok fazla koşmamız zaman zaman merkeze zaman zaman kenara koşmamız gerekiyor. Ama iyi bir şekilde bunu çalışıyoruz. Antrenmanlarda teknik ekibimiz de en iyi şekilde bunları açıklıyor. Devam etmek istiyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.