FUTBOL

Efsane oyuncularımızdan Jay-Jay Okocha’yı stadımızda ağırladık

09 Aralık 2021 Perşembe 21:15

Futbol A Takımımızın kaptanı, dünyaca ünlü yıldız oyuncumuz Mesut Özil, Fenerbahçemizin efsanelerinden Jay-Jay Okocha’ya forma takdim etti.
 
Nijeryalı efsane oyuncumuz Jay-Jay Okocha’yı, Fenerbahçemizin  UEFA Avrupa Ligi D Grubu 6. ve son haftasında bu akşam Almanya ekibi Eintracht Frankfurt'la Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu’nda oynayacağı maçı izlemek üzere stadımızda ağırladık.
 
Karşılaşma öncesi kaptanımız Mesut Özil, Okocha’ya üzerinde isminin yazılı olduğu 10 numaralı Fenerbahçe forması takdim etti. Karşılaşmayı izlemek için stadımıza gelen taraftarlarımız da Jay-Jay Okocha’ya alkışlar ve tezahüratlarla yoğun ilgi gösterdi.
 
1996-1998 yılları arasında da Fenerbahçe formasını giyen Jay-Jay Okocha, iki sezon içinde çıktığı 63 resmi maçta 30 gole imza attı.
 
Attığı/attırdığı gollerle, yeteneğiyle yani her anlamda kendisi ispat etmiş bir yıldız olan Okocha’yı, camiamızın en sevilen oyuncuları arasına sokan unsurlardan biri ise, şüphesiz derbilerde sergilediği performanstı. Galatasaray'a karşı oynadığı 4 lig maçının 4'ünde de 1'er gol atarak hem gerçek bir Fenerbahçeli olduğunu gösteren Okocha, iki yıl da Eintracht Franfurt forması da giymişti.

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Basın Fotoğrafları