FUTBOL

Futbolcularımızdan yayıncı kuruluşa ortak tepki

11 Ocak 2021 Pazartesi 18:42

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ettiğimiz karşılaşma sonrası kurallar gereği yayıncı kuruluşa konuşmak zorunda olan futbolcularımız, yayıncı kuruluşun Kulübümüze yönelik olumsuz tavırlarına tepki gösterdi. 
 
MERT HAKAN YANDAŞ
 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında takımımızın ilk golünü kaydeden Mert Hakan Yandaş şöyle konuştu:
 
"Ben maçla ilgili konuşmayacağım. Buraya da kurallar gereği mecburiyetten geldim. Sezon başından beri yayıncı kuruluşun üzerimize yaptığı algılar, saha içi tekrarları onlar belirliyor ama sonuçları, çok şükür ki mücadelemizle biz belirliyoruz. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. Daha önce de dediğim gibi hiçbir algıya kapılmasınlar, bu takımın arkasında dursunlar. Sizleri, beIN Sports ailesini, planlarınızla baş başa bırakıyoruz."
 
SADIK ÇİFTPINAR
 
Futbol A Takımımızın başarılı savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar ise şu ifadeleri kullandı:
 
Yayıncı kuruluşa konuşan Sadık, “Tabii ki çok fazla konuşacak bir şey yok. Maça dair çok fazla bir şey söylemeyeceğim. Fenerbahçe camiasının ne kadar büyük bir camia olduğunu, üzerine hiçbir zaman algı oyunları oynanmayacağını biz çok iyi biliyoruz, herkesin de bunu bilmesini istiyoruz. Yolumuza devam edeceğiz. Bildiğimiz doğrulara devam edeceğiz. İyi niyetli bir şekilde mücadelemizi vereceğiz. Kim ne yaparsa yapsın bizi yolumuzdan alıkoyamayacak. Mert kardeşimin dediklerine de sonuna kadar katılıyorum. beIN Sports’u biz kötü kalbiyle baş başa bırakıyoruz.” dedi.
 
CANER ERKİN
 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında 1 asistle oynayan başarılı oyuncumuz Caner Erkin şöyle konuştu:
 
 "Aslında futbolun dışında söylenecek çok şey var. Ben konuşursam, diğer arkadaşlarım da konuşursa zaten ceza alırız. Sezon başından beri yayıncı kuruluş tarafından Fenerbahçe camiasının üstüne oynanan, bizim de anlamadığımız ve kimsenin de anlamadığı, hiçbir şekilde Fenerbahçe camiasının hak etmediği çok saçma şeyler yapılıyor. Bundan çok muzdaribiz. Fenerbahçe camiasına böyle bir şeyin yapılması artık bardağı taşırdı. O yüzden fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çok güzel bir galibiyet aldık. Yolumuza devam edeceğiz. Zaten bizim önümüzü kimse kesemez. Fenerbahçe camiası çok büyük bir camiadır. En yukarıda, şampiyonlukla bunu herkese göstereceğiz.”