FUTBOL AKADEMİ

U19 Takımımız 18. Uluslararası Mladen Ramljak Futbol Turnuvası’nda mücadele etti

08 Ağustos 2021 Pazar 17:50

Fenerbahçe 19 Yaş Altı Futbol Takımımız, yeni sezon hazırlıkları kapsamında katıldığı 18. Uluslararası Memorial Mladen Ramljak Futbol Turnuvası 2021’de mücadele etti.
 
Fenerbahçemiz turnuvanın Fair Play takımı seçilirken ödülü Futbol Akademi İdari Menajerimiz Kemal Aslan aldı. Ayrıca futbolcumuz Arda Güler turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.
 
Hırvatistan’ın Zagreb kentinde 5-8 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 18. Uluslararası Memorial Mladen Ramljak Futbol Turnuvası 2021’de A Grubu’nda yer U19 Takımımız; GNK Dinamo, Maribor ve Odense BK ile mücadele etti.
 
B Grubu’nda ise Legia Varşova, Udinese Calcio, Slavia Prag ve MTK Budapest FC takımları karşılaştı. Gruplarda oynanan üçüncü ve son maçların ardından grupları aynı sırada bitiren takımlar birbirleriyle son maçlarını oynadı ve sıralama belli oldu.
 
İlk maçında karşılaştığı Maribor’u Umut Yaşar Keçeci (2) ve Melih Bostan’ın golleriyle 3-0 yenen Takımımız, ikinci maçında karşılaştığı Odense’ye ise 3-1 mağlup oldu. Bu maçta tek golümüzü Eren Bayraktar kaydetti.
 
U19 Takımımız üçüncü maçında karşı karşıya geldiği GNK Dinamo’yla ise Eren Bayraktar ve Arda Güler’in golleriyle 2-2 berabere kaldı.
 
Bu sonuçların ardından grubunu 3. sırada tamamlayan U19 Takımımız, B Grubu’nu aynı sırada tamamlayan Udinese ile son maçını oynadı. Udinese’yi ise Melih Bostan ve Yiğit Efe Demir’in golleriyle 2-0 mağlup eden 19 Yaş Altı Futbol Takımımız, turnuvayı 5. sırada tamamladı.

Basın Fotoğrafları