FUTBOL AKADEMİ

Altyapı futbolcularımızdan engelli taraftarımız Nehir’e akülü tekerlekli sandalye 

22 Kasım 2019 Cuma 15:55

Futbol Akademisi genç takımlarımız ile gerçekleştirilen Sosyal Sorumluluk ve Duyarlılık kapsamında Futbol Akademisi genç takımlarımız doğuştan engelli 10 yaşındaki taraftarımız Nehir’e akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

İki ay önce Futbol Akademisi Mentörü Kemal Aslan’ın organizasyonu ile tüm genç takımlarımızın oyuncularından cüzi miktarda para toplandı. Paranın ne için toplandığını bilmeyen oyuncularımız bugün Nehir’i, toplanan miktarla satın alınan akülü tekerlekli sandalye ile karşılarında gördüler. Duygulu anlar yaşayan genç oyuncularımız Nehir ile tanıştılar.

Fenerbahçe’mizin eski futbolcusu ve şu anda Futbol Akademisi Mentörü Kemal Aslan, genç takımlarımıza “Sizler bugün Nehir’i mutlu ettiniz, o da mutluluğunu paylaşmanız için buraya geldi” diyerek Nehir’e oyuncularımız tarafından imzalanmış bir forma hediye etti.

Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Serdar Dayat “Yapmış olduğunuz katkılar ile küçük kardeşinizi mutlu ettiniz. Katkılarınız şu anda küçük olabilir ama sizin yüreğinize çok güzel bir tohum ekti. Hayatınızın ilerleyen zamanlarınızda bu anı hep hatırlayacaksınız” dedi.

Ailesi ile birlikte Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Dereağzı Tesislerimize gelen Nehir,  genç takımlarımız ile fotoğraf çektirdi.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Basın Fotoğrafları