SPOR OKULLARI

Fenerbahçe Spor Okullarımız, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde özel bir etkinliğe imza attı

20 Kasım 2022 Pazar 19:38

Sporculara Fenerbahçe sevgisini hissettirmek, Fenerbahçe ruhunu ve prensiplerini sporun her dalına yayarak yetenekli ve spor ahlakı olan bireyler yetiştirme misyonuyla hareket eden Fenerbahçe Spor Okullarımız, Fenerbahçe Beko’nun, bugün Tofaş ile oynadığı karşılaşmada özel bir organizasyona imza attı.

Bu kapsamda Fenerbahçe Spor Okulları Sorumlumuz Metin Ağırbaşoğlu’nun da destekleriyle Fenerbahçe Spor Okulları; Erkek Basketbol Takımımızın, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2022-23 sezonu yedinci hafta maçında Tofaş’ı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda konuk ettiği mücadelenin devre arasında Fenerbahçe Dereağzı Basketbol Spor Okulu öğrencilerimizin kısa bir basketbol maçı yapmasına imkan sağladı. Maçın ardından düzenlenen smaç yarışması da öğrencilerimizin coşkuyu daha iyi yaşamasına katkı sağladı.

Ayrıca 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla seçilen 2 öğrenci de devre arasında Dünya Çocuk Hakları bildirisini okudu.

Tüm masumiyetleriyle gülümseyebildikleri bir dünya dileğiyle en değerli varlığımız çocuklarımızın bir kez daha Dünya Çocuk Hakları Günü kutlu olsun.

Basın Fotoğrafları