KOLEJ

Fenerbahçe Koleji’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri coşkuyla gerçekleştirildi

26 Nisan 2023 Çarşamba 17:15

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 103. kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında Fenerbahçe Koleji’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitim Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Fenerbahçe Koleji Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Okan’ın katıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde, Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Sayın Fatih Canpolat, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, anaokulu ve ilkokul öğrencileri şarkılar söyledi, sahne performanslarını sergiledi. Öğrenciler ayrıca taş boyama, cam, takı tasarımı gibi çeşitli atölyelerde yeteneklerini sergilerken, sportif yarışlar ve geleneksel çocuk oyunlarıyla doyasıya eğlendiler. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel güne en anlamlı şekilde katılan öğrenciler, çocuk bayramını büyük bir keyifle kutladı.

Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Sayın Fatih Canpolat, Başkanımız Ali Y. Koç’un gönderdiği mesajı veli ve öğrencilerimizle paylaşarak kapanış konuşmasını gerçekleştirdi. Başkanımızın mesajında: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ulusal iradenin kurulmasında ve korunmasında emeği geçen bütün aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Gazi Meclisimizin 103. yaşı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun.” ifadeleri yer aldı.
 

Basın Fotoğrafları