BASKETBOL

Sezonu 2 kupayla tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding’ten şampiyonluk sözleri

25 Nisan 2023 Salı 21:30

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın ING KBSL Nilay Aydoğan Sezonu final serisinde de ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni 3-0’la geçerek şampiyonu olduğu maçın ardından Genel Menajerimiz Arzu Özyiğit ve oyuncularımız açıklamalarda bulundu.
 
Genel Menajerimiz Arzu Özyiğit: Tüm camiamız sonuna kadar bizi destekledi
“Çok mutluyum.  Camiamıza, Başkanımıza, taraftarlarımıza, ailelerimize bu kupayı armağan edebildiğimiz için inanılmaz mutluyum. Tüm camiamız sonuna kadar bizi destekledi. Burada yıllarca verilen bir emek var. Geçmişteki oyuncularımız, menajerlerimiz, antrenörlerimiz, yöneticilerimiz, Başkanımız… Kadın basketbola çok büyük emekler verdi. Bu şampiyonluklar onların da emeğinin karşılığı oldu. Onun için de ayrıca mutluyum.”
 
Satou Sabally: Bunu hak ettik
“Tüm sezon yoğun çalıştık. Euroleague’den sonra buraya geçmek kolay olmadı. Türkiye Ligi çok rekabetçi ve zorlu. Bunu hak ettik. Çok mutluyuz.”
 
İdil Saçalır: Bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum
“Çok mutluyum süre aldığım için ve şampiyon olduğumuz için. Sezonu çok güzel bitirdik. Bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum.”
 
Emma Meesseman: Taraftarımız büyük bir itici güçtü, onlardan çok fazla destek aldık
“Muhteşem hissediyorum. Bu kupayı taraftarımızın önünde 3. maç sonunda almış olmak büyük mutluluk. Çok yorucuydu ama Final Four sonrası enerjik gidiyorduk. Ara vermeden devam etmek ekstra enerji verdi. Yorulduğumuzda birbirimizden enerji aldık. Taraftarımız büyük bir itici güçtü, onlardan çok fazla destek aldık.”
 
Breanna Stewart: Benim için paha biçilemez bir tecrübe oldu
“Kulübe ve taraftara büyük teşekkür etmek istiyorum. Benim için paha biçilemez bir tecrübe oldu. Baştan sona destek veren herkese teşekkür ediyorum. Duyuyorduk ama bunu tecrübe etmek büyük şans. Teşekkür ediyorum.”
 
Manolya Kurtulmuş: Takımımla gurur duyuyorum. Bu başarı hepimizin
“İçim içime sığmıyor. Avrupa Şampiyonluğunun üzerine lig kupasını da almak çok güzel. Takımımla gurur duyuyorum. Bu başarı hepimizin. Başkanımıza, yöneticilerimize, stafımıza, takımımıza, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.”
 
Merve Aydın: Sezonu layıkıyla bitirdik
“Çok muyluyuz. Euroleague’den sonra dinlenmeden maçlarımızı oynadık. Sezonu layıkıyla bitirdik. Camiamıza armağan olsun.”
 
Kayla McBride: Fenerbahçe armasını gururla taşıyoruz
“Takım olarak bunu başardık. Herkesin desteği çok önemli. Bütün sporcular çok ciddi destek verdi. Fenerbahçe armasını gururla taşıyoruz. İki kupayı kazanmak çok güzel.”