BASKETBOL

Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic’ten açıklamalar

11 Haziran 2022 Cumartesi 21:41

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, ING Basketbol Süper Ligi Play-off final serisi üçüncü maçında Anadolu Efes’e mağlup oldu. 103-92 biten maçın ardından Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic, Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulundu.
 
Maçla ilgili Başantrenörümüz, “Sahada saygılı bir şekilde fair-play ortamında oynamayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Galibiyetinden dolayı Anadolu Efes’i tebrik ediyorum. İki oyuncusu inanılmaz oynadı. Onun dışında 29’da 28 serbest atış gerçekten inanılmazdı. Savunmamız daha iyi olabilirdi. Çok fazla diyecek bir şey yok. Bu tip maçlardan sonra nasıl daha iyi olabileceğimize ve hatalarımızı nasıl telafi edebileceğimize bakmamız gerekiyor. Tabii ki her zaman aklımdan geçeni burada yansıtamıyorum.” değerlendirmesini yaptı.
 
13 Haziran Pazartesi günü oynanacak serinin dördüncü maçıyla ilgiliyse Djordjevic, “Hazırlanmamız gerekiyor. Bu büyük final serisi. Tekrar burada oynayacağız. Savunmamızı biraz daha iyi yapıp neleri toparlayabileceğimize bakmak gerekiyor. Takım ruhuyla savaştı, onlarla gururluyum. Çok güzel savaştılar. Taşı küçücük çakıllar haline getirip parçalayana kadar da savaşmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.