BASKETBOL

Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic ve oyuncumuz Ahmet Düverioğlu’nun maç önü görüşleri

02 Şubat 2022 Çarşamba 15:05

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 25. hafta maçında AX Armani Exchange Milano’ya konuk oluyor. Yarın akşam TSİ 22.30’da Mediolanum Forum’da oynanacak maçla ilgili Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic ve oyuncumuz Ahmet Düverioğlu’nun görüşleri şu şekilde:
 
Aleksandar Djordjevic: “Son dönemde önemli bir galibiyet serisi yakalayan, çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Derin, sert ve güçlü bir kadroya sahipler. Öncelikle takım olarak gerekli enerjiyi bulabilmeliyiz. Bunun için de kendimize odaklanmalı ve özellikle İstanbul’daki karşılaşmayı nasıl kaybettiğimizi aklımızdan çıkarmadan, galibiyet için gereken ekstra eforu gururumuz ve karakterimizle bulmalıyız. Çünkü o maçta nasıl bir mağlubiyet aldığımızı çok iyi biliyoruz ve belki de bu, en büyük motivasyonumuz olacak. Çok zorlu ve sert bir karşılaşma bekliyorum.”
 
Ahmet Düverioğlu: “İki günde bir maça çıktığımız, oldukça yoğun bir dönemden geçiyoruz. Her karşılaşma öncesi kendimizi fiziksel ve mental olarak hazırlayabilmek en kilit nokta oluyor. Asvel’e karşı güzel bir galibiyet elde ettik. Şimdi önümüzde zorlu bir deplasman var. Milano çok iyi bir takım. Sezon genelinde çok iyi bir performans gösterdiler. İstanbul’da onlara karşı kaybetmiştik. Çok fazla eksiğimiz olsa da İtalya’da kazanabilmek için en iyi mücadelemizi ortaya koyacağız. Datome ve Melli gibi iki eski dostu görmek de her zaman olduğu gibi harika olacak.”