BASKETBOL

Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic ve Achille Polonara’nın maç önü görüşleri

10 Ocak 2022 Pazartesi 19:56

Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic ve oyuncumuz Achille Polonara, Turkish Airlines EuroLeague’in 20. haftasında Olympiacos’u konuk edeceğimiz karşılaşma öncesinde Resmi İnternet Sitemize açıklamalarda bulundu.
 
Aleksandar Djordjevic, “Yeni haftaya girilirken EuroLeague’de üçüncü sırada yer alan takımla karşılaşacağız. Bazı kilit oyuncularımızın yaşadığı sorunlar var ve yaklaşık iki haftadır takım halinde idman yapamıyoruz. Bu nedenle maç ritmimizi kaybettik ve bunu da son oynadığımız Darüşşafaka karşılaşmasında açık bir şekilde gördük. Yine de biz, tüm gücümüzle parkede olacağız. Maç gününde elimizde hangi oyuncularımızın olup olmadığını göreceğiz, çünkü son dakikada sorun yaşayan bazı oyuncularımız var. Bu nedenle zorlu bir karşılaşma olacak. Rakibimizin ikili oyunlardaki etkinliği ve yaratıcı oyuncuları en büyük artıları. Çok tecrübeliler ve hem fiziksel artılarıyla hem de uzun oyuncularının etkinliğiyle rakiplerine sorun yaratıyorlar. Karşımızda oldukça sert bir ekip olacak ve kazanabilmek için elimizde olan tüm gücün fazlasını ortaya koyabilmemiz gerekiyor.” dedi.
 
Achille Polonara ise, “Yetenekli bir takımla karşılaşacağız. Olympiacos son maçlarını kazandı ve oldukça formdalar. Kesinlikle savunmada iyi bir iş çıkarmalıyız. Taraftarlarımızın önünde oynayacağız ve bu da bize özgüven veriyor. EuroLeague’de Play-off hedefimize ulaşabilmek için ikinci yarıda çok fazla galibiyet almamız gerekiyor, bunun için de ligin ikinci yarısına çok daha iyi başlamalıyız.” diye konuştu.