BASKETBOL

Play-off yarı final serisi İzmir’e taşınıyor

23 Mayıs 2021 Pazar 16:41

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, ING Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi üçüncü maçında Pınar Karşıyaka’ya konuk oluyor. 24 Mayıs Pazartesi günü (yarın) 19.30’da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Salonu’nda oynanacak mücadele Tivibu Spor 2 tarafından canlı yayınlanacak.
 
Takımımız, play-off yarı final serisinin 20 Mayıs Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan ilk karşılaşmasında rakibini 83-79 ile geçti. Fenerbahçe Beko’da en etkili isimler 22 sayı, 7 asist, 3 ribaund ile Nando De Colo ve 14 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile Danilo Barthel oldu. Pınar Karşıyaka’da ise Tony Taylor 20, Sek Henry 16, Amath M’Baye ise 14 sayı buldu. Fenerbahçe Beko'da Ahmet Düverioğlu, babasının vefatı nedeniyle maç kadrosunda yer alamadı.
 
Yarı finalin 22 Mayıs Cumartesi günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan ikinci mücadelesine, sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Dyshawn Pierre ile Nando De Colo’nun yanı sıra, babasının vefatı nedeniyle maç kadrosunda yer alamayan Ahmet Düverioğlu’ndan yoksun çıkan Fenerbahçe Beko, maçı 71-80 kaybetti. Ekibimizde Danilo Barthel 15, Jan Vesely 14 sayı üretti. Pınar Karşıyaka cephesinde ise Raymar Morgan 21, Amath M’Baye 17 sayı buldu.
 
1-1’lik eşitliğin bulunduğu yarı final serisinde üç galibiyet alan takım finale yükselecek. Seride dördüncü karşılaşma 26 Mayıs Çarşamba günü 19.30'da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak. Gerekmesi durumunda beşinci karşılaşma ise 28 Mayıs Cuma günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılacak.
 
Fenerbahçe Beko’nun İzmir kafilesinde, sakatlığı bulunan Dyshawn Pierre yer almıyor.