BASKETBOL

Başkanımız ve Yöneticilerimiz Erkek Basketbol Takımımızla yemekte bir araya geldi

23 Mart 2021 Salı 18:24

Başkanımız Ali Koç ve Yöneticilerimiz, Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızın teknik heyeti ve oyuncularıyla birlikte Dalyan Club’ta düzenlenen yemekte buluştu.

Eski yöneticimiz Ömer Temelli’nin daveti üzerine düzenlenen moral yemeğine Başkanımız Ali Koç, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Erkek Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu ile basketbol takımımız tam kadro olarak katıldı.

Başkanımız, hem Türkiye Basketbol Ligi’nde hem de EuroLeague’de başarılı sonuçlara imza atan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımıza başarı dileklerini iletti.

Başkanımız Ali Koç, “Evet, bugün Dalyan Clup’tayız. Tüm Dalyan Club çalışanlarına ve efsane yöneticilerimizden Ömer Temelli’ye bizi ağırladığı için teşekkür ederiz. İnşallah burası bize uğur getirecek. Son viraja giriyoruz. EuroLeague’de müthiş bir seri yakaladık. İnşallah kazasız belasız devam ederiz. Kalan 4 maçın mümkünse dördünü ama en azından ikisini alıp yolumuza devam edip play-offlarda Allah’ın izniyle bir kez daha Final Four’a emin adımlarla yürümek istiyoruz. Başta hocamıza, tüm teknik kadroya ve tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Yolları açık, şansları bol olsun.” dedi.

Organizasyonda Erkek Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu ve Takım kaptanımız Melih Mahmutoğlu, eski yöneticimiz Ömer Temelli’ye oyuncularımız tarafından imzalanan Fenerbahçe Beko forması hediye etti.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemek, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları