BASKETBOL

Nando De Colo ve Jan Vesely’den galibiyet değerlendirmesi

04 Kasım 2021 Perşembe 22:53

CSKA Moskova deplasmanından galibiyetle dönen Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızda; Nando De Colo ve Jan Vesely, Fenerbahçe Televizyonu’na konuştu.

Nando De Colo: Müthiş bir galibiyet oldu

Karşılaşmayı ‘müthiş bir galibiyet’ şeklinde yorumlayan Nando De Colo, “Müthiş bir galibiyet oldu, özellikle de mağlubiyetlerimizden sonra. Umarım hepimize ders olmuştur ı kaybediş şekillerimiz. Pes etmedik, devam ettik ve koçumuzun bize verdiği özgüvenle de kazanmayı başardık.” dedi.

Takım olmanın önemine vurgu yapan De Colo, “Birlikte olmak çok önemli. Çünkü bu sezon yeni bir sayfa açtık. Yeni bir antrenörümüz oldu, yeni katılanlar oldu, hepimizin birbirini tanıması bir süreç. Kaybediş şekillerimiz de hep iki tarafın da kazanma şansı olan durumlar vardı. O yüzden birbirimizi daha iyi tanıyıp, derslerimizi alıp bu şekilde kazanabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Jan Vesely: Hem antrenmanlarda hem de maçlarda savaştık ve bu şekilde bitirebildik

Maçın MVP’si Jan Vesely ise, “Ümidimizi yitirmedik, bunun için çok mutluyum. Özellikle son toplarda ve son dakikalarda kaybettiğimiz maçlardan sonra hem antrenmanlarda hem de maçlarda savaştık ve bu şekilde bitirebildik.” diye konuştu.