BASKETBOL

Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic ve Achille Polonara’nın maç önü görüşleri

18 Kasım 2021 Perşembe 17:36

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın, EuroLeague’in 11. haftasında Zalgiris Kaunas ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesinde Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic ile oyuncularımızdan Achille Polonara, Resmi İnternet Sitemize açıklamalarda bulundu.
 
Sasha Djordjevic, “EuroLeague’deki en zorlu atmosferlerden birinde, çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Zalgiris bir önceki karşılaşmada ilk galibiyetini aldı. Daha iyi durumdalar ve dolu bir salonda, çok iyi bir atmosferde bizi ağırlayacaklar. Bu karşılaşmanın önemini biliyoruz. Maçın kaderini belirleyecek ufak detaylarda daha dikkatli ve iyi olmalıyız. Oyun planımızı uygulamada, organize olmada, şut performansımızda ve savunmadaki hatalarımızı azaltmada daha iyi iş çıkarmalıyız. Bu süreçte her zaman olduğu gibi takım olarak birlik göstereceğiz. Takım ruhumuzu ayakta tutmalıyız. Oyunumuzdaki bazı detayları iyileştirmeliyiz, çünkü ufak detaylar maçın sonucunu belirleyebiliyor. Birlikte, ekip olarak hareket etmeliyiz. Bu maç sezonun bizim için en önemli maçlarından biri ve biz de karşılaşmaya bu şekilde hazırlanıyoruz.” dedi.
 
Achille Polonara ise, “Oldukça zorlu bir takımla karşılaşacağız. Şu ana dek yalnızca bir galibiyet aldılar ama evlerinde harika bir taraftar desteğiyle oynuyorlar ve kadrolarında gerçekten iyi oyuncular var. Ayrıca Zoran Dragic gibi tecrübeli bir ismi de kadrolarına katarak güçlendiler. Çok zorlu bir karşılaşma olacak. Galibiyete ulaşabilmek için çok dikkatli olmalı ve oyun planımızı parkeye yansıtabilmeliyiz.” diye konuştu.