BASKETBOL

Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic ve Dyshawn Pierre ‘in maç önü görüşleri

11 Ekim 2021 Pazartesi 12:37

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, EuroLeague’in üçüncü haftasında Alba Berlin ile karşılaşıyor. 12 Ekim Salı günü deplasmanda oynanacak müsabaka öncesinde Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic ve oyuncumuz Dyshawn Pierre, karşılaşma ile ilgili görüşlerini resmi internet sitemiz ile paylaştı.
 
Aleksandar Djordjevic, “EuroLeague’de tüm deplasman maçları zordur, Alba Berlin karşılaşması da bunlardan biri. Rakibimiz, yüksek tempo basketbol oynayan ve hızlı hücumlarda çok etkili bir takım. Topu çok iyi paylaşıyorlar ve sahayı çok iyi koşan isimlere sahipler. Ana yaratıcıları sadece guardları değil, Luke Sikma’dan da bu katkıyı alabiliyorlar ve buna konsantre olmamız gerekiyor. Kendi gücümüzün farkında olmalı ve aynı zamanda savunmada rakibimizin artılarına odaklanarak onları durdurmalıyız. Maçın ritmini kontrol etmeli ve ribaundlarda bize üstünlük sağlamalarına izin vermemeliyiz.” dedi.
 
Dyshawn Pierre ise, “Zorlu bir deplasman mücadelesine çıkacağız. 40 dakika boyunca odaklanmalıyız. Rakibimiz yüksek tempoda basketbol oynuyor, bu nedenle geçiş hücumlarına çok dikkat etmeliyiz. Teknik ekibimizin planına sadık kalmalıyız. Maça en iyi şekilde hazırlanacak ve sert bir mücadele ortaya koyacağız.” diye konuştu.