BASKETBOL

Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic ve Achille Polonara’nın maç önü görüşleri

06 Ekim 2021 Çarşamba 14:13

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, EuroLeague’in ikinci haftasında Panathinaikos OPAP ile karşılaşıyor. 7 Ekim Perşembe günü deplasmanda oynanacak müsabaka öncesinde Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic ve oyuncumuz Achille Polonara, karşılaşma ile ilgili görüşlerini Resmi İnternet sitemiz ile paylaştı.
 
Zor bir mücadele olacağını belirten Aleksandar Djordjevic, “Marko ve Danilo olmak üzere bazı oyuncularımız sakatlık sonrası takıma dönüyorlar ve kadroda olacaklar. Kendi oyunumuzu parkeye yansıtacak ve onların geçiş hücumlarındaki etkisine izin vermemeye çalışacağız. Elbette hücum ribaundları da onların en güçlü noktalarından biri ve bunu durdurmamız gerektiğini biliyoruz. Çok tecrübeli isimleri var. OAKA’daki atmosfere de hazır olmamız gerekiyor. Hem fiziksel hem de mental olarak mücadeleye hazır olmalıyız. 40 dakika boyunca yoğun ve akıllı basketbol oynamalıyız.” dedi.
 
Çok sert ve atletik bir takımla karşılaşacağımızı ifade eden Achille Polonara ise “Taraftarlarının önünde oynayacaklar ve oldukça zorlu bir maç bizi bekliyor. Ama biz Atina’ya kazanmak için gidiyoruz. Bu deplasman galibiyetine çok ihtiyacımız var. Bunun için öncelikle hücumda top kayıplarımızı sınırlamalı ve onların geçiş hücumlarını durdurmalıyız. Aynı zamanda hücum ribaundlarında da çok etkili olduklarını unutmamalıyız. Galibiyet için en iyi oyunumuzu sergilemeliyiz.” diye konuştu.