BASKETBOL

Igor Kokoskov ve Alex Perez'in maç önü görüşleri

27 Ocak 2021 Çarşamba 15:08

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 23. hafta maçında Khimki Moskova’ya konuk oluyor. Başantrenörümüz Igor Kokoskov ile oyuncumuz Alex Perez'in yarın deplasmanda  oynayacağımız maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Igor Kokoskov: "Khimki kesinlikle çok tehlikeli bir takım ve bunu dün gece bir kez daha kanıtladılar. Bütün sezonu çok iyi geçiren Bayern Münih’e karşı son ana kadar savaştılar. Kimin oynayıp oynamayacağından bağımsız, çok tecrübeli isimlere sahipler ve evlerinde oynuyorlar. Khimki şu anda düşük galibiyet sayısında olmasına rağmen takım olarak onurlu bir mücadele vermeye çalışıyor. Booker, Mickey ve Jovic gibi bazı isimlerin son durumuyla ilgili belirsizlik var ancak biz onların parkede olacaklarını düşünerek maç planımızı yapıyoruz. İlk olarak kendi oyunumuza odaklanmalıyız. Biz her maça aynı şekilde yaklaşıyoruz. Khimki’nin çok tehlikeli bir ekip olduğunu anlamalı ve bu mücadeleye en iyi şekilde hazırlanmalıyız. "

Alex Perez: "Çok zor bir maça çıkacağız. Uzun bir hafta oluyor. Kısa zamanda çok fazla sayıda maç yapıyoruz. Aynı enerjiyi korumalı ve mücadeleye odaklanmalıyız. Her maça tek tek bakmamız gerekiyor. Khimki’nin galibiyet sayısının az olduğunu biliyoruz ancak onlar çok yetenekli bir takım. Bu nedenle zor bir karşılaşma bizi bekliyor."