BASKETBOL

Başantrenörümüz Igor Kokoskov ve Jarell Eddie'nin maç önü görüşleri

25 Ocak 2021 Pazartesi 15:03

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Igor Kokoskov ile takımımızın önemli isimlerinden Jarell Eddie, Turkish Airlines EuroLeague’in 22. haftasında konuk edeceğimiz Maccabi Playtika karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundular.

Takım olarak ellerinden gelenin en iyisini parkeye yansıtmaları gerektiğine vurgu yapan Başantrenörümüz Igor Kokoskov, “Maccabi son dönemde çok iyi basketbol oynuyor. Real Madrid’e karşı büyük bir galibiyet aldılar. Bildiğimiz kadarıyla sakat oyuncuları yok ve tam kadro mücadele edebiliyorlar. Özgüven kazanmış durumdalar. Zorlu bir fikstürü geride bıraktık ve şimdi evimizde dönüyoruz. Önümüzde yine sert bir seri olacak. Sezonumuz çok uzun ve zorlu. Elimizden gelenin en iyisini parkeye yansıtmalı ve evimizi korumaya çalışmalıyız.” dedi.

Yakaladığımız galibiyet serisine dikkat çeken Jarell Eddie ise, “Son birkaç maçta yaptıklarımızı tekrar etmeliyiz. İyi bir galibiyet serisi yakaladık ve bunu yaparken çok iyi basketbol oynadık. Maccabi’nin iyi durumda olduğunu biliyoruz. Ama biz, oyun planımızı sahaya yansıtarak sahamızı korumalıyız.” şeklinde konuştu.