BASKETBOL

Zeljko Obradovic ve Malcolm Thomas'ın Zenit maçı öncesi görüşleri

04 Şubat 2020 Salı 21:11

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 23. hafta maçında yarın saat 20.00'da Zenit St. Petersburg’a konuk olacak. Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve oyuncumuz Malcolm Thomas, Zenit mücadelesi öncesi resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

40 dakika boyunca konsantre oolmaları gerektiğini vurgulayan Zeljko Obradovic, "Bu maç bizim için çok önemli olacak. Artık sezon sonuna kadar kalan tüm maçlar çok önemli, bunun bilincindeyiz. Zenit’e karşı ilk yarıda bir karşılaşmaya çıkmıştık. İstanbul’da çok iyi bir mücadele sergilemişlerdi. Zenit, nasıl oynaması gerektiğini bilen bir ekip. Bu mücadeleyi kazanabilmek için 40 dakika boyunca konsantre olmamız gerekiyor." dedi.
 
Takım olarak mücadele etmeyi heyecanla beklediklerini ifade eden Malcolm Thomas ise, "İyi bir maç olacak. Zenit’e karşı bu sezon oynamadım ama onları takım video toplantılarımızda birçok kez izledim. İyi ve tecrübeli oyunculara sahipler. Çok sert bir mücadele olacak ama takımımın bu maça hazır olduğunu düşünüyorum. Takım olarak bu mücadeleyi heyecanla bekliyoruz." şeklinde konuştu.