BASKETBOL

Basketbolcularımızdan şampiyonluk açıklamaları

16 Şubat 2020 Pazar 20:08

Solgar Vitamin Türkiye Kupası finalinde karşılaştığı Darüşşafaka Tekfen’i 74-71 mağlup ederek Türkiye Kupası’nı 7. kez müzemize getiren Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızın oyuncuları şampiyonlukla ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncularımızın şampiyonluk değerlendirmeleri şu şekilde:
 
Luigi Datome: Önümüzde çok daha büyük kupalar var​
 
“Kupa kazanmak her zaman güzel. İyi bir noktada başlamamıştık ama ilerisi için iyi bir motivasyon. İlk maçta oynamadım sadece finalde oynadım. Kendimle ilgili konuşmayı sevmiyorum ama genel olarak çok mutluyum. Önümüzde çok daha büyük kupalar var. Nefes alıp, çalışmaya devam etmeliyiz. Taraftarlarımıza müthiş atmosfer için teşekkür ederim. Birlikte olduğumuz sürece hedeflerimize ulaşırız.”
 
Melih Mahmutoğlu: Tüm camiamıza, taraftarlarımıza hayırlı olsun
 
Çok zor bir maç oldu. Darüşşafaka’yı tebrik ediyorum. Sonuna kadar mücadele ettiler. Kırılma anlarında daha akıllı oynadık. Tüm camiamıza, taraftarlarımıza hayırlı olsun. Cem ağabeyimiz bizi üzdü. Bu kupayı onun için aldık hem de Joffrey’in annesi vefat etti. Uzun zamandır bizimle değil. Ona da bu kupa armağan olsun. Morallenip, daha da iyi çalışıp; zorlu maçları kazanmak istiyoruz.
 
Ahmet Düverioğlu: Bütün takım savaştı, elinden geleni yaptı
 
“Zor olacağını biliyorduk. Maç gergin geçti. İnişler çıkışlar çok oldu. Bütün takım savaştı, elinden geleni yaptı. Hatalar tabii ki oldu ama onları telafi edip maçı kazanmayı bildik.”
 
Nando De Colo: Kupa kazanmak çok güzel bir duygu
 
“Kupa kazanmak çok güzel bir duygu. Başka kupalardan önce bir kupa  kazandık. Zor oldu. Darüşşafaka da çok iyi mücadele etti. Taraftarlarımız nereye gidersek hep peşimizdeler. Nerede olursak olalım evimizde gibiyiz.”