BASKETBOL

Igor Kokoskov ve Tarık Biberovic’in maç önü görüşleri

16 Aralık 2020 Çarşamba 22:34

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 15. hafta maçında Zalgiris Kaunas’a konuk oluyor. Yarın akşam oynanacak maç öncesi açıklamalarda bulunanan Başantrenörümüz Igor Kokoskov ve oyuncumuz  Tarık Biberovic, şöyle konuştu:

Igor Kokoskov: "Zalgiris, kendi evinde çok özgüvenli oynuyor ve seyircisiz olsalar bile bunu başarabiliyorlar. Son olarak Baskonia’yı, çok iyi bir oyunla mağlup ettiler. Bence koç Schiller, takımının performansında önemli pay sahibi. Sert oynuyorlar. Nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar ve takım performansı ortaya koyuyorlar. Bu takımı yenmek için biz de ekip olarak mücadele etmeli ve tüm oyuncularımızla iyi bir karşılaşma ortaya koymalıyız. Çünkü Zalgiris tek bir oyuncudan ibaret değil. Birlikte oynamayı bilen 12 oyuncudan bahsediyoruz. Bu nedenle bizim için takım olarak bir meydan okuma olacak."

Tarık Biberovic: "Bizim için çok zorlu ve önemli bir karşılaşma olacak. Çok iyi bir rakiple karşılaşacağız. Oldukça iyi basketbol oynuyorlar. Konsantre olacak ve maça yüksek enerjiyle başlayacağız. Hedefimiz, bu enerjiyi karşılaşmanın sonuna dek taşımak olacak."