BASKETBOL

Igor Kokoskov ve Jarell Eddie’nin maç önü görüşleri

07 Ekim 2020 Çarşamba 12:37

Fenerbahçe Beko’nun Turkish Airlines EuroLeague 2. haftasında 8 Ekim Perşembe günü (yarın) 20.30’da Anadolu Efes ile oynayacağı mücadele öncesinde Başantrenörümüz Igor Kokoskov ve başarılı oyuncumu Jarell Eddie açıklamalarda bulundu.

Igor Kokoskov mücadele hakkında “EuroLeague’deki en iyi takımlardan birine karşı oynayacağız. Çok tecrübeli, uzun süredir aynı koçla çalışan ve oturmuş düzene sahip bir ekiple karşılaşacağımızın farkındayız. Rakibimizde birçok tecrübeli isim var ve nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar. Henüz sezonun başındayız. Her iki takımın da geliştirmesi gereken yerler var. Ama şu anda hangi seviyede olduğumuzu görebilmek için bu karşılaşma harika bir fırsat olacak. Doğru şekilde odaklanmalı ve parkeye enerji koyabilmeliyiz. Bu sayede gerçekten hangi seviyede olduğumuzu görebileceğiz.” ifadelerini kullandı.

Birleşik Amerikalı şutörümüz Jarell Eddie ise “Büyük bir maç olacak. Bunun bir EuroLeague derbisi olduğunu biliyorum. Çok zorlu ve fazlasıyla fiziksel bir mücadeleye çıkacağız. Rakibimizin çok iyi oyuncuları var. Sezonun ilk bölümündeki bu önemli karşılaşmayı kazanmak istiyoruz” dedi.