BASKETBOL

Zeljko Obradovic ile Gigi Datome’nin maç önü görüşleri

15 Ocak 2020 Çarşamba 17:08

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 20. hafta maçında FC Barcelona’yı konuk edecek. 16 Ocak Perşembe günü (yarın) 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele öncesi Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile İtalyan oyuncumuz Gigi Datome, açıklamalarda bulundu.
 
Zeljko Obradovic parkede 40 dakika boyunca konsantre kalmaları gerektiğini vurgularken, Datome ise, iyi bir ritim yakaladıklarını ve saha avantajının da yardımıyla galip gelmek istediklerini belirtti.
 
Zeljko Obradovic, “Sadece Final Four’un değil, EuroLeague şampiyonluğunun en büyük adaylarından biriyle karşılaşacağız. İlk maçta nasıl oynadığımızı çok iyi hatırlıyoruz. Onlar için çok kolay bir karşılaşma olmuştu. Rakibimizin agresifliğine hazır olmamız ve 40 dakika boyunca konsantre kalmamız gerekiyor. Bunları yapmaya çalışacak ve onların ilk karşılaşmadaki oyunlarına cevap verebilmeyi hedefleyeceğiz.” dedi. 
 
Gigi Datome ise, “Barcelona çok yetenekli bir takım. Rakibimiz, EuroLeague’de şu ana kadar en iyi performansı gösteren ekiplerden biri. Ama biz iyi bir ritim yakaladık ve iyi çalışıyoruz. İçinde bulunduğumuz bu durumun ve saha avantajımızın artılarını kullanarak iyi bir oyun sergilemek istiyoruz. Amacımız her geçen maç daha da iyiye gittiğimizi kanıtlamak olacak.” diye konuştu.