BASKETBOL

Zeljko Obradovic ve Nicolo Melli’den galibiyet değerlendirmesi

28 Nisan 2019 Pazar 17:41

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve oyuncumuz Nicolo Melli, Darüşşafaka Tekfen galibiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İlk olarak maçı değerlendiren Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, "Zorlu bir süreçten sonra, Zalgris Kaunas ile oynadığımız 4 maçtan sonra sadece bir idmanla buraya geldik. Oyuncularımın oynama şeklinden çok memnunum. Çok ciddi bir takıma karşı her zaman nasıl oynaması gerektiğini bilen ve agresif bir takıma karşı bizim de 40 dakika boyunca motivasyonlu oynamamız gerekiyordu. Oyuncularımı önemli galibiyet için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Maçta sakatlık yaşayan Luigi Datome’nin durumu hakkındaki soruya ise Koç Obradovic, “Sadece Luigi değil takımda birçok oyuncumuzun büyük küçük sorunu var. Birazdan MR’a girecek. O zaman net sonucu öğreneceğiz.” şeklinde yanıt verdi.

İtalyan oyuncumuz Nicolo Melli ise, “İyi bir maçtı. Maça iyi başladık ve sonuna kadar iyi oynadık. İşimizi yaptık. Şimdi ileriye bakacağız. Üzücü olan durum ise Gigi (Luigi Datome) sakatlandı. Durumunu henüz bilmiyoruz.” dedi.