BASKETBOL

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile Tarık Biberovic’in maç önü görüşleri

19 Kasım 2019 Salı 18:35

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 9. hafta maçında Barcelona’ya konuk oluyor. Palau Blaugrana’da yarın oynanacak mücadele öncesinde Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile oyuncumuz Tarık Biberovic açıklamalarda bulundu.
 
Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, Barcelona karşısında oldukça sert bir maç oynamaları gerektiğini vurgularken, Tarık Biberovic ise maç boyunca güçlü kalmaları ve takım olarak hareket etmeleri gerektiğinin altını çizdi.
 
Zeljko Obradovic, “Önümüzde zorlu bir maç daha var. Şu ana kadar harika basketbol oynayan bir ekiple karşılaşacağız. Onların da sakatlık sorunları nedeniyle bazı oyuncularını kullanamadıklarını biliyoruz ancak bu süreçte çok iyi oynamanın bir yolunu buldular. Bizim için mutlaka çok sert bir karşılaşma olacak.” dedi.
 
Tarık Biberovic, “Barcelona güçlü bir takım. Şu anda EuroLeague’de ilk sırayı aynı galibiyet sayısına sahip beş takımla paylaşıyorlar. Gerçekten sert bir takım ve aynı zamanda kendi evlerinde iyi bir basketbol oynuyorlar. Elimizden gelen en iyi oyunu oynayacağız. Parkeye enerji koymamız ve sert kalmamız gerektiğini biliyoruz. Önemli olan mücadeleye güçlü başlamak ve maç boyunca da bunu korumak olacak. Karşılaşma içerisinde birlikte kalmalı ve takım olarak hareket etmeliyiz; aynı zamanda da geçmiş maçlara göre daha yüksek enerjiyi sahaya koyabilmeliyiz.” diye konuştu.