BASKETBOL

Zeljko Obradovic ve Derrick Williams'ın Real Madrid maçı sonrası açıklamaları

04 Ekim 2019 Cuma 00:28

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, Real Madrid maçı sonrası Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Öncelikle karşılaşmaya kötü başladıklarına dikkat çeken Obradovic, “Maça yeterince konsantre değildik. En önemli noktalardan biri de top kayıplarıydı. Devamında sezonun daha başı olması sebebiyle başka problemler de oldu. Takıma yeni gelen oyuncuların adaptasyonları, sakatlıkları devam eden oyuncular vs. Aynı zamanda iki pozisyon vardı maç içinde karşılaşmanın kararını etkileyen” diye konuştu. 

Derrick Williams: Koç ne derse onu yapmaya hazırım

40 dakika boyunca sahada kalan oyuncumuz Derrick Williams, 19 sayı, 10 ribauntla double double yaptı. Maç sonrası FB TV'ye konuşan başarılı oyuncu, "Zor maçtı ama elimizden geleni yaptık. Jan Vesely ile Joffrey döndüğünde her şey daha kolay olacak. Koç 40 dakika oynamamı istiyorsa, o ne derse ben onu yapmaya hazırım.  Zaten sezon öncesi kendimi buna göre hazırlamıştım" dedi.

Son pozisyondaki hakem kararı ile ilgili de Derrick Williams,  "Zor bir karar tabii. Hakemlerin işi de çok zor. Doğru ya da yanlış karar verebilirler. Zor anlar. Bizim daha iyi oynamaya bakmamız lazım" yanıtını verdi.