VOLEYBOL

Aylin Sarıoğlu ve Kelsey Robinson’un Budowlani Lodz maçı öncesi açıklamaları

27 Kasım 2019 Çarşamba 19:58

Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında yarın saat 19.30’da Budowlani Lodz ile karşılaşacak. Oyuncularımız Aylin Sarıoğlu ve Kelsey Robinson bu maç öncesinde resmi sitemize açıklamalarda bulundu.
 
Takım olarak kazanmaya odaklandıklarını vurgulayan Aylin Sarıoğlu, “Şampiyonlar Ligi’nde ikinci maçımıza çıkıyoruz, aynı zamanda gruptaki ilk iç saha maçımız olacak. Bizim için kazanmak çok önemli ve buna odaklanmış durumdayız. Çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu maçı kazanarak Şampiyonlar Ligi’ndeki galibiyetlerimizin başlangıcını yapmak istiyoruz. Umarım güzel bir maç olur.” ifadelerini kullandı.
 
Oynamak için çok heyecanlı olduklarını dile getiren Kelsey Robinson, “Şampiyonlar Ligi’nde tüm maçlar zorlu geçiyor ve bir sonraki maça odaklandık. Oynamak için heyecanlıyız ve umarım iyi bir performans sergileriz.” dedi.
 
Sarı Melekler, maç öncesi son antrenmanını yaptı
 
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Budowlani Lodz maçının son antrenmanını Burhan Felek Voleybol Salonu’nda gerçekleştirdi. Zoran Terzic yönetimindeki antrenman saat 18.30’da ısınma hareketleriyle başladı. Taktik çalışmalarıyla devam eden idman, servis ve manşet çalışmalarıyla sona erdi.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları