DERNEKLERİMİZ

Yöneticilerimiz, Fenerbahçeli Sağlık Çalışanları Derneği’nin üyeleriyle bir araya geldi

22 Ocak 2020 Çarşamba 23:18

Fenerbahçeli Sağlık Çalışanları Derneği bir akşam yemeği düzenledi.
 
Organizasyona Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Kemal Danabaş, Sevil Zeynep Becan ve İletişim Koordinatörümüz Can Gebetaş ile Fenerbahçe Televizyonu yorumcusu Bozkurt Yılmaz ve eski basketbolcularımızdan Hakan Demirel de katıldı.
 
Sıcak ve samimi bir ortamda yenen yemeğin ardından Fenerbahçeli Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Tahsin Beyzadeoğlu; Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş ve Sevil Zeynep Becan ile Hakan Demirel ve Bozkurt Yılmaz’a isimlerine özel olarak hazırlanmış plaketlerini takdim etti.
 
Dernek Başkanı Tahsin Beyzadeoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş ile Sevil Zeynep Becan keyifli bir akşam yemeği geçirdiklerini söylediler.
 
Yöneticimiz Sevil Zeynep Becan: Derneklerimizin içerisinde çok özel bir yeri var
 
Fenerbahçe TV’ye konuşan Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan, “Çok güzel ve keyifli bir akşam. Sağlık Çalışanları Derneği’nin bizim seçim sürecinden de itibaren çok özel bir yeri var. Birlikte çalıştık, birlikte ürettik. Geçen yıl sosyal sorumluluk kapsamında güzel bir farkındalık videosu çekmiştik. Birbirimizi karşılıklı besliyoruz. Derneklerimizin içerisinde çok özel bir yeri var.” dedi.
 
Yöneticimiz Mustafa Kemal Danabaş: Bu sene hak ettiğimiz 29. şampiyonluğa ulaşacağız
 
Yöneticimiz Mustafa Kemal Danabaş ise, “Hep beraber güzel vakit geçiriyoruz. Türkiye’de ilk defa bir spor kulübünün desteğiyle böyle bir meslek kuruluşundan, sağlık sektöründeki emekçilerden oluşan bir dernek. Her zaman bizim yanımızdalar. Fenerbahçe Spor Kulübü’ne desteklerini hiçbir zaman esirgemiyorlar. Onlara tekrar teşekkür ediyorum. Başkanımızın geçen günlerde Antalya’da fitilini ateşlediği 3 Temmuz ruhuyla –her zaman bir aradayız ama- birbirimize daha fazla sıkı sıkı sarılıp, kenetlenip bu zor günleri atlatacağız. Dün de başlattığımız 4 dakika 17 saniye zihniyeti var. Bu zihniyetlerle mücadele edeceğiz, sımsıkı sarılacağız. Bu gece de onlardan biri. Hep beraber el ele, kol kola, omuz omuza bu sene hak ettiğimiz 29. şampiyonluğa ulaşacağız.” diye konuştu.
 
Tahsin Beyzadeoğlu: Dernek olarak her zaman Kulübümüzün, yönetimimizin yanındayız
 
Fenerbahçeli Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Tahsin Beyzadeoğlu ise, “Fenerbahçeli Sağlık Çalışanları Derneği olarak yeni yılı kutlamak adına bir araya gelmek için bir sosyal etkinlik düzenledik. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün değerli yöneticileri de bizi kırmayıp bu geceye katıldılar. Derneğimiz Türkiye’de çok örneği olmayan, bir sivil toplum örgütü olarak bir meslek grubunu, sağlık çalışanlarını bünyesinde toplayan ama ana paydası Fenerbahçeli olmak olan ve her zaman hiçbir çıkar beklemeden Fenerbahçe Spor Kulübümüze hizmet etmeyi görev edinmiş bir dernek. Bu konuda da Kulübümüzün bize verdiği destek açıkçası bizi çok mutlu etti. İnşallah yeni yılı şampiyonlukla kapatacağız. Biz dernek olarak her zaman Kulübümüzün, yönetimimizin yanındayız. Yeni yılda şampiyonluğu da kutlamak için inşallah tekrar bir araya geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları